Megan Fox și MGK
Divertisment

Megan Fox și MGK / Foto: Profimedia

Accesoriul bizar cu care Machine Gun Kelly a lăsat-o în umbră chiar și pe iubita lui, Megan Fox. Toată lumea i-a comentat apariția

Frumusețea și senzualitatea lui Megan Fox nu pot fi contestate, dar la cea mai recentă apariție publică la brațul iubitului său, Machine Gun Kelly, nu ea a fost subiectul principal al discuției, ci un "accesoriu" bizar al artistului.

Dacă în urmă cu câteva zile, la Billboard Music Awards, actrița de 35 de ani a furat toate privirile cu fizicul ei de invidiat și cu alegerea vestimentară, o rochie decupată și transparentă, ce lăsa la vedere multă piele, cu ocazia premiilor iHeart Radio, de unde MGK a și plecat cu un trofeu, acesta a fost protagonistul.

Citește și: Megan Fox și Machine Gun Kelly, cel mai atractiv cuplu. Ținuta decupată și transparentă a actriței a atras toate privirile

Machine Gun Kelly, apariție îndelung comentată

machine gun kelly
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Machine Gun Kelly știe să șocheze, așa că îi place să descopere tot felul de găselnițe care să-l scoată în evidență. De data aceasta, și-a pus unghii acrilice la una dintre mâini, unele lungi și ascuțite, vopsite în culorile purtate în vestimentație de el și de iubita lui: roz, argintiu, alb și negru.

Megan Fox și MGK

Megan Fox, îmbrăcată ca o păpușă Barbie

Megan Fox și MGK

Megan Fox a fost varianta brunetă a păpușii Barbie la evenimentul iHeart Radio Music Awards. Îmbrăcată într-un roz aprins, cu accesorii argintii, actrița a fost partenera perfectă pentru MGK, care s-a asortat perfect cu ea.

Citește și: Megan Fox, în cea mai scurtă rochie-sacou. Bruneta arată extraordinar la 34 de ani, după trei copii

Megan Fox, relație cu Machine Gun Kelly după un mariaj de 10 ani cu actorul Brian Austin Green

Relația lui Megan cu MGK vine după o căsnicie de zece ani cu Brian Austin Green, care s-a finalizat cu un divorț în noiembrie anul trecut. Cei doi se ocupă acum de stabilirea termenilor în ceea ce privește custodia celor trei copii: Bodhi Ransom Green (7 ani), Journey River Green (4 ani) şi Noah Shannon Green (8 ani).

Trecând peste mariajul eșuat, Megan Fox este mai fericită ca oricând în brațele rockstar-ului mai tânăr decât ea cu patru ani. Ba mai mult, aceasta l-a prezentat și copiilor, un pas important în relația lor.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri