'2017! Menschen, Bilder, Emotionen' TV Show
Divertisment

Boris Becker, Foto: Getty Images

Actuala iubită a lui Boris Becker este o brunetă superbă cu trup de model. Cum a fost surprins cuplul în vacanța din Formentara

Boris Becker se află în Formentara alături de superba sa iubită, Lilian De Carvalho, iar cei doi au fost luați rapid în vizor de paparazzi, care i-au fotografiat din toate unghiurile. Deși fostul tenisman este persoana celebră din relație, partenera sa a fost cu siguranță centrul atenției, datorită modului în care arată.

Cuplul, care este împreună de vara trecută, a fost fotografiat pe o barcă în mijlocul mării Mediterane , în timp ce Lilian îi aplica iubitului ei proiecție solară pe față. Boris, în vârstă de 53 de ani, nu-și putea lua ochii de la frumoasa brunetă, despre care se crede că are în jur de 40 de ani.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Legendary German Tennis star Boris Becker laps up the Spanish sunshine with his sexy girlfriend Lilian de Carvalho Monteiro.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac, o prezență de neratat pe plaja din Miami. Cum a pozat Ioana într-un costum de baie multicolor

De meserie analist de risc politic, Lilian nu are doar un corp de model, ci este și foarte inteligentă, vorbește cinci limbi și a terminat trei facultăți, inclusiv inclusiv un master în studii africane la Școala de Studii Orientale și Africane din Londra.

Boris Becker is very lovey-dovey with girlfriend Lilian de Carvalho Monteiro

În fotografiile realizate de paparazzi, iubita lui Becker este îmbrăcată într-un costum de baie întreg roșu, decupat în zona bustului, care îi scoate în evidență atât posteriorul, cât și picioarele lungi și tonifiate. Frumoasa mulatră și Becker au înotat împreună, după care s-au întors pe barcă, unde s-au bucurat de câteva momente tandre.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Legendary German Tennis star Boris Becker laps up the Spanish sunshine with his sexy girlfriend Lilian de Carvalho Monteiro.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

Înainte de relația cu Lilian Carvalho , numele lui Boris a fost legat de cel al modelului Yoana Montero, dar și al Laylei Powell.

Fostul campion de la Wimbledon s-a despărțit de modelul Lilly Becker, 43 de ani, mama mezinului său Amadeus, în 2018, după o relație de 13 ani și nouă ani de mariaj. Becker mai are doi copii din primua căsnicie, cu Barbara Feltus, Noah Gabriel și Elias Balthasar. Dintr-o aventură, are o fiică pe nume Anna Ermakova.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri