Adela Popescu insarcinata
Divertisment

Adela Popescu e însărcinată pentru a treia oară. Vedeta, primele declarații: ”Nu a fost un copil programat, dar ni l-am dorit!”

Adela Popescu este însărcinată din nou, ea și soțul ei, Radu Vâlcan, urmând să devină părinți pentru a treia oară.

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Adela Popescu a dezvăluit că este însărcinată din nou.

”Producătoarea emisiunii mi-a zis că sunt însărcinată, tu (n.r. Cove) mi-ai zis că arăt diferit și am făcut un test și a fost poztiv. Am primit mesaje de la prietene, care îmi spuneau te-am visat însărcinată. Nu a fost programat, dar e ceva ce ne-am dorit.”, a mărturisit Adela.

Întrebată cum au reacționat familia și prietenii, prezentatoarea TV a declarat că bunicile n-au fost foarte încântate.

”Doamna Doina (nr. mama Adelei) a zis ”ce să vă fac, dacă nu aveți grijă”, cealaltă bunică a zis ”Eh, asta e!”, iar ceilalți colegi s-au gândit la cheltuieili. Bucurie mare. Sotul a început să se gândească la o mașină mai mare. Am încercat să facem o simulare de vacantă și nu mai merge. E nebunie. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună. De data asta, toate felicitările au fost către el (soțul).”, a dezvăluit Adela Popescu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la ProTV. 

Cum au fost dați de gol Adela Popescu și Radu Vâlcan că vor deveni părinți din nou 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții a doi băieței, iar acum se pregătesc să devină din nou părinți.

Primele zvonuri privind sarcina Adelei au apărut în urmă cu câteva zile, când Adela Popescu a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie cu o urare primită de la mama soacră pentru anul în care tocmai am trecut.

Soacra a ținut să precizeze printre alte cuvinte transmise că le dorește să vină barza, iar toți 5 să fie fericiți. De aici și marea întrebare, este sau nu Adela Popescu însărcinată.

”Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, le-a transmis mama lui Radu Vâlcan.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri