Adela Popescu2
Divertisment

Adela Popescu, în culmea fericirii. Prezentatoarea TV a dezvăluit sexul bebelușului:

Adela Popescu s-a bucurat din plin de o vacanță petrecută în Maldive, alături de Laura Cosoi și famiile lor, iar acum a dezvăluit sexul bebelușului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Invitată în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, prezentatoarea TV a vorbit despre vacanța pe care a petrecut-o în Maldive.

”Am plecat pentru că am simțit nevoia să plecăm, ne-am dat seama că era singura perioadă în care putem să plecăm, am făcut vreo patru teste PCR, lor le-au făcut în somn. Nu ne neapărat confortabil, dar e sigur. Toată lumea în avion era testată, toată lumea în Maldive era deja testată, ne-am simțit în siguranță. M-am dus pentru copii, nu mai aveam unde să-i scot. De Herăstrău s-au plictisit.”, a mărturisit ea despre vacanța din care s-a întors de curând.

De asemenea, ea a venit cu un balon pe care scria ”Boy or girl?” (Fată sau băiat?) și a dezvăluit astfel că va deveni mamă de băiat

”Ce știm sigur este că este doar unul, sunt însărcinată în 17 săptămâni și nu am grețuri, nu mi-a fost rău aproape deloc. Soțului meu îi place de mine însărcinată.”, a mai mărturisit Adela Popescu înainte de a înțepa balonul pe care l-a adus în platou. 

”E băiat, asta înseamnă!”, a exclamat ea. 

”Toată lumea se întreabă: va fi băiețel sau fetiță! Putem da un răspuns?”, a întrebat-o Cove. Cu zâmbetul pe buze, Adela a declarat: ”Să nu mai prelungim adrenalina... E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor.”

În ceea ce privește reacția lui Radu Vâlcan când a aflat că va deveni tată de băiat din nou, ea a dezvăluit că a spus: ”Nu pot să cred, o să avem patru copii. Ai prins-o? O să facem un alt copil, până va fi fetiță.”, a mărturisit Adela Popescu.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri