adelina pestritu (2)
Divertisment

Adelina Pestrițu / Foto: Facebook

Adelina Pestrițu, luată la întrebări, după ce a pozat în costum de baie. Cum le-a răspuns celor curioși dacă și-a mărit iar sânii

Adelina Pestrițu a plecat alături de soțul ei și de fiica lor într-o vacanță pe Coasta de Vest a Statelor Unite. Cum vremea este caldă acolo, bruneta și-a pus în bagaj o mulțime de costume de baie.

Nu a ratat ocazia de a face plajă la piscina unui hotel luxos din Beverly Hills și de a se poza într-un costum de baie roșu, la înălțime, pe terasa clădirii.

Citește și: Prietenii Adelinei Pestrițu, fermecați de frumusețea fetiței ei. Mii de reacții pe Instagram: “Zeny eclipsează tot”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Adelina a vizitat locuri emblematice din SUA, dar "a lucrat" și la bronz, așa că din bagajul ei nu au lipsit costumele de baie. Cele în două piese sunt preferatele ei, pentru că-i pun în valoare atuurile fizice. Cu o siluetă ca trasă prin inel, un abdomen bine definit, brațe și picioare tonifiate, dar și un decolteu generos, Adelina a atras toate privirile. Pe rețelele sociale chiar a iscat curiozități, iar unii dintre admiratori nu s-au ferit să-i pună întrebări.

"Mi se pare mie sau ți-ai făcut mărire de sâni iar? Sau poate se vede așa de la costumul de baie? Se văd sânii mult mai mari decât te vedeam de obicei". Adelina a și răspuns rapid: "Mărire în niciun caz nu mi-aș face".

Citește și: Andreea Raicu, parada costumelor de baie în vacanța în Corfu. La 46 de ani e senină, sigură pe ea și cu zâmbetul pe buze

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri