adelina pestritu
Divertisment

Adelina Pestrițu / Foto: Instagram

Prietenii Adelinei Pestrițu, fermecați de frumusețea fetiței ei de patru ani. Mii de reacții pe Instagram: "Zeny eclipsează tot"

Foarte activă pe Instagram, acolo unde are peste 1,8 milioane de urmăritori, Adelina Pestrițu nu și-a mai expus viața de familie atât de mult în ultimii doi ani. Bruneta a preferat să folosească platforma doar pentru proiectele care i-au adus venituri considerabile și să o țină pe fiica sa, Zenaida, cât mai departe de ochii curioșilor, pentru ca micuța de patru ani să nu fie expusă în vreun fel neplăcerilor din mediul online.

Cu toate acestea, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Virgil, care a împlinit 37 de ani, Adelina a pus la cale și o ședință foto de familie, din care nu a lipsit, bineînțeles, Zeny. Aceasta s-a transformat într-o mică domnișoară. Are deja patru ani și trei luni și este la fel de cochetă ca mama ei. Cu părul lung și castaniu lăsat frumos pe umeri, asortată cu părinții ei, fetița a ieșit în evidență, iar ochii albaștri i-au cucerit pe fanii Adelinei, care nu s-au abținut să se întreacă în comentarii. Mii de mesaje și peste 160.000 de like-uri s-au adunat la imaginile de pe Instagram, în care Zenaida a furat privirile tuturor.

Citește și: Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, despre copiii ei și ai cântărețului: “Încă nu și-au câștigat independența financiară”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista “mai mult”, când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos încât te simți coplesit de recunostință. Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățișările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulți și frumoși ani, Virgil! Mulțumesc pentru acest TOT! Te iubim", a fost descrierea pusă de fosta prezentatoare tv în dreptul imaginilor cu soțul ei și cu fiica lor.
 
adelina pestritu alături de sotul ei si de fiica lor

Fanii Adelinei Pestrițu, fermecați de fiica acesteia

"Zeny, ești superbă!"; "Doamne, când s-a făcut așa mare?"; "Superbi! Zeny eclipsează tot"; "Wow, cât de mare și frumoasă e! Trebuie să te afișezi mai des cu ea deoarece de la momentul în care am văzut-o eu ultima dată într-o postare de-a ta și până în momentul ăsta este foarte mare schimbarea. Mi-ar plăcea sa o văd mai des"; "Sper ca următoarea poză cu Zeny nu va fi la majoratul ei"; "Nu am cuvinte cu care să îți descriu fetița. Este superbă... mai rar așa copil frumos! Este o combinație minunată între voi doi"; "Prințesă, păpușă... O frumusețe rară este fetița voastră"; "Zeny v-a luat tot farmecul din această poză. Toată lumea se uită doar la ea probabil și se minunează de frumusețea ei și de cât de frumos a crescut"; "Cât de mare și frumoasă e Zeny" (Alina Ceușan); "Nu știu la care să mă uit de frumoși" (Vlăduța Lupău); "Ce prințesă frumoasă" (Nicole Cherry) - au fost câteva dintre miile de comentarii de care familia s-a simțit copleșită.

Citește și: A dat o petrecere pentru fiica ei de trei ani, dar nimeni nu a venit. “Mi-a frânt inima, și-a mâncat pizza de una singură”

De ce nu a mai pus Adelina Pestrițu poze cu fiica ei în ultimii doi ani

fiica adelinei pestritu
Zenaida are patru ani. / Foto: Instagram

Deși în primii ani de viață ai Zenaidei, Adelina îi făcuse chiar și un cont de Instagram și posta deseori imagini cu micuța, după ce s-a consultat cu soțul ei, bruneta a decis că e cel mai bine să o ferească pe fetiță de pericolele unei vieți expuse online.

"Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri de lifestyle, fashion și până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă. Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor", spunea Adelina Pestrițu în urmă cu ceva timp.

Citește și: Andreea Marin, imagine rară cu fiica ei, în prima zi de școală: ”Nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri