Saint Laurent : Front Row - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2016/2017
Divertisment

Photo by Francois Durand/Getty Images

Adevărul despre divorțul Annei Wintour. Motivul pentru care s-a despărțit de Bryan Shelby după 20 de ani: ”Pur și simplu s-a plictisit

Anna Wintour, editorul-șef al revistei Vogue, divorțează de investitorul Bryan Shelbi, după o căsnicie de 16 ani, iar adevăratul motiv pentru care cei doi au decis să se separe a ieșit la iveală abia acum.

Anna Wintour, în vârstă de 70 de ani, ar fi decis să divorțeze de omul care i-a fost alături în ultimii 16 ani, pentru că ”s-ar fi plictisit de el”. Ba mai mult, datoriile pe care investitorul le avea de plătit către fisc ar fi reprezentant un factor important în ceea ce privește răcirea relației.

Citește și: Drama neștiută a lui Ashley Park. Actrița din ”Emily in Paris” a fost diagnosticată cu cancer la 15 ani: ”Nu am vrut să știu!”

Potrivit Daily Mail, o sursă apropiată editorului-șef al Vogue a dezvăluit că aceasta divorțează de Shelby Bryan din același motiv pentru care l-a părăsit și pe David Shaffer, în vârstă de 84 de ani.

”S-a plictisit de el. Ea a fost cea care a decis să încheie relația”, a dezvăluit o sursă apropiată Annei, care luna viitoare va îndeplini 71 de ani.

Citește și: Ce face Dan Bilzerian atunci când nu e înconjurat de femei. Imaginile făcute publice au făcut senzație pe internet

”Din ce știu eu, Anna l-a părăsit pe Shelby, pur și simplu l-a lăsat la fel cum a făcut și cu David. Ea se plictisește de relații, oricât de intime ar fi, la fel cum se plictisește de lungimea fustelor ori de fotografii care nu-i servesc interesele sau de desgnerii care nu-i fac jocurile.”, a mai declarat o sursă apropiată acesteia.

Divorțul Annei Wintour vine într-un moment dificil

Despărțirea de soțul ei vine într-un moment neprielnic pentru Anna Wintour, care oricum se afla într-o lumină mai puțin bună din cauza cărții de memorii publicate de fostul ei colaborator, prieten și confident de la Vogue, Andre Leon Talley, care n-o zugrăvește în termeni favorabili în volumul său, The Chiffon Trenches.

Talley, care a lucrat peste două decenii la Vogue ca editor, nu s-a sfiit să dezvăluie că Wintour l-a jignit de multe ori și i-a spus că e ”prea bătrân, prea gras și prea uncool pentru ea”, printre altele, și că pe lista ei neagră se aflau o mulțime de jurnaliști, stiliști și modele – pe care îi denigra cu orice ocazie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri