dan bilzerian
Divertisment

Credit foto: Instagram

Ce face Dan Bilzerian atunci când nu e înconjurat de femei. Imaginile făcute publice au făcut senzație pe internet

Dan Bilzerian, jucătorul profesionist de poker, cunoscut drept ”regele Instagramului”, continuă să facă furori pe rețelele sociale, iar acum le-a arătat fanilor cum se distrează atunci când nu e înconjurat de femei.

Dan Bilzerian obișnuiește să fie înconjurat mereu de supermodele și este invidiat de milioane de bărbați din toate colțurile lumii, însă acesta știe să se distreze și în alte moduri, iar de curând acesta le-a arătat fanilor ce pasiune mai are.

Citește și: Transformarea spectaculoasă a unei femei care cântărea 120 de kg. Femeia s-a pus pe slăbit după ce a fost alungată dintr-un magazin

@danbilzerian

 

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

Jucătorul de poker iubește adrenalina, iar de curând, el s-a filmat în timp ce conduce un ski jet într-o piscină. El nu s-a rezumat, însă, doar la asta, întrucât în imaginile postate pe Tiktok se poate vedea cum Dan Bilzerian îl trage pe un prieten ce stă așezat pe un paddle board.

Citește și: Rita Ora, apariție irezistibilă într-o rochie transparentă. Fotografiile au făcut furori pe Instagram

Imaginile inedite au făcut furori pe TikTok, fiind urmărite de peste 3,8 milioane de utilizatori.

Bilzerian, care a moșteita imensa avere de la tatăl său, este cunoscut pentru stilul de viață hedonist, fiind adesea fotografiat în compania modelelor și la volanul bolizilor și a yachturilor de lux, potrivit presei internaționale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri