Meghan Markle, în fața Castelului Windsor
Divertisment

Meghan Markle, în fața Castelului Windsor, alături de soțul ei și de prințul William și de Kate Middleton / Profimedia Images

Adevărul despre ieșirea în față la Windsor a ducilor de Sussex alături de William și Kate Middleton: „Nu a fost un semn de pace”

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au călătorit în Anglia pentru a participa la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, însă momentul în care au ieșit să salute oamenii strânși în fața Castelului Windsor, alături de prințul William și Kate Middleton, a fost extrem de dificil pentru ei.

Imaginile cu ducii de Sussex alături de cei de Cambridge au făcut furori printre admiratorii familiei regale, căci aceștia au ieșit împreună să-i salute pe oamenii adunați în fața castelului Windsor, pentru a-i aduce un omagiu regretatei regine Elisabeta.

Citește și: Dorința regelui Charles s-a împlinit. Ce titulatură va avea soția sa Camilla, după ce el va fi încoronat

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Deși toată lumea a considerat acea ieșire un pas spre împăcare, adevărul a fost altul. Potrivit scriitorului Robert Jobson, care a publicat o nouă carte - Our King: Charles III - ducesa de Sussex a considerat acele momente extrem de dificile. Totuși, la fel a resimțit și Kate, potrivit sursei citate.

„A fost cea mai mare perioadă în care aceștia au stat departe de copii și, în plus, a fost foarte dificil pentru ei să ia parte la funeraliile bunicii lui Harry”, a scris acesta.

În timp ce Kate Middleton a declarat anterior că i s-a părut foarte dificil acel moment, considerând că a fost cel mai greu pe care l-a făcut, lui Meghan Markle i s-ar fi părut complicat să gestioneze relația cu soția lui William.

Citește și: Kate Middleton a renunțat la una dintre regulile impuse de regina Elisabeta a II-a. Cum a fost fotografiată prințesa de Wales

Deși acea ieșire a fost considerată un simbol al unității după moartea reginei Elisabeta, surse citate de Jobson au declarat că n-a fost cazul, fiind doar o „iluzie”

„Catherine a recunoscut, într-un final, în fața unui membru al familiei regale, că i s-a părut dificil să iasă în fața castelului Windsor, mai ales că a trebuit să ascundă cumva acele neînțelegeri dintre cuplurile regale” a spus scriitorul, potrivit Mirror.

Potrivit unei surse citate de Palatul Kensington, prințul William i-a invitat pe fratele lui și pe soția acestuia, pe Meghan Markle, să li se alături, însă Kate a fost cea care a avut această idee.

„Nu și-a dorit ca ea sau William să aibă vreun regret”, declara una dintre prietenele prințesei de Wales pentru People.

Meghan Markle nu va participa la încoronarea regelui Charles

Palatul Buckingham a confirmat că prințul Harry va participa la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Deși invitația a fost înaintată și către Meghan, aceasta nu va face deplasarea.

Meghan Markle preferă să rămână alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, în California, în loc să participe alături de soțul ei și de rudele lui la încoronarea socrului ei ca rege al Marii Britanii. Mai mult, în 6 mai, ziua ceremoniei, Archie împlinește patru ani, așa că ocazia nu va rămâne nesărbătorită.

meghan markle și printul harry
Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale

Prietenul ducilor de Sussex, Omar Scobie, a afirmat că ziua de naștere a lui Archie "a fost un factor în decizia cuplului" de a se împărți între evenimentul din Marea Britanie și petrecerea de acasă. Mai mult, apariția lui Harry la încoronare va fi una de scurtă durată, mai degrabă "o călătorie rapidă în Marea Britanie", semn că tensiunile dintre el și restul familiei nu s-au domolit.

Citește și: Prințul Harry se teme că cel puțin unul dintre nepoții lui va ajunge ca el, rezerva: ”Mă doare!

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a transmis, în mod oficial: "Palatul Buckingham este încântat să confirme că ducele de Sussex va lua parte la ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey, din 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de prințul Archie și prințesa Lilibet".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri