BeFunky-collage (3)
Divertisment

Adevărul despre relația dintre noua iubită a lui Brad Pitt și Angelina Jolie. Nicole Poturalski a rupt tăcerea

Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, a stârnit isterie pe internet după ce a făcut public un mesaj ce părea a fi un atac la adresa Angelinei Jolie, fosta soție a actorului.

"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals

Nicole Poturalski a reacționat după ce a făcut public un mesaj în care a scris ”Oamenii fericiți nu urăsc”, iar prietenii ei virtuali s-au dus cu gândul la Angelina Jolie, care în ultima perioadă ar fi avut o relație tensionată cu fostul soț.

Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, atac subtil la adresa Angelinei Jolie: ”Oamenii fericiți nu urăsc!”

Supermodelul în vârstă de 27 de ani a revenit ulterior și a lăsat un comentariu în dreptul imaginii făcute publice, când unul dintre fani a întrebat-o ”Dacă e așa, atunci de ce tu și Brad o urâți pe Angelina? Fă ceea ce spui, dragă!”.

Nicole Poturalski nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns fanului înfocat: ”Nu urăsc pe nimeni.”, a spus ea, însă la scurt timp a revenit și a șters comentariul.

Evident, acest gest a dat naștere altor controverse, iar unii dintre fani au întrebat-o de ce este imatură și șterge comentarii. Aceasta s-a justificat spunând că nu permite hate-ul pe pagina ei.

Când s-a cuplat Nicole Poturalski cu Brad Pitt

Zvonuri despre o relaţie a actorului american Brad Pitt cu fotomodelul german de origine poloneză Nicole Poturalski au început să circule în urmă cu câteva săptămâni, după ce amândoi au fost văzuţi într-un hotel din sudul Franţei. Brad Pitt şi Nicole Poturalski au fost surprinşi de paparazzi la hotelul Du Cap, unde au ajuns la bordul unui avion care a decolat de la Paris, pentru a se bucura de câteva zile de vacanţă în sudul Franţei.

Cum a fost surprinsă Nicole Poturalski în Berlin, după ce s-a aflat că se iubește cu Brad Pitt. La asta nu se aștepta nimeni

Nicole a apărut în paginile revistelor de modă Harper's Bazaar şi Elle din Germania şi este reprezentată de agenţia de modeling Next. Ea este, asemenea lui Brad Pitt, foarte implicată în cauze sociale şi s-a exprimat de multe ori public pe teme privind drepturile omului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri