nicole poturalski a ieșit cu fiul ei (1)
Divertisment

Cum a fost surprinsă Nicole Poturalski în Berlin, după ce s-a aflat că se iubește cu Brad Pitt. La asta nu se aștepta nimeni

Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, a fost în centrul atenției în ultima perioadă, iar la sfârșitul săptămânii trecute a fost surprinsă în compania fiului ei, Emil, cei doi bucurându-se de puțin ”timp de calitate”.

Potrivit Daily Mail, Nicole Poturalski s-a aflat în weekend la Berlin, acolo unde a profitat de timpul liber pentru a petrece câteva ore în compania fiului ei Emil, care provine din mariajul deschis de opt ani cu omul de afaceri Roland Mary, în vârstă de 68 de ani.

Noua iubită a lui Brad Pitt are o siluetă de vis. Cum a pozat Nicole Poturalski pe Instagram

Ba mai mult, supermodelul care i-a cucerit inima lui Brad Pitt a fost încântată de timpul petrecut cu fiul ei, astfel că a făcut publice mai multe story-uri în care fanii au putut vedea umbrele celor doi.

Cum s-a aflat că Nicole Poturalski formează un cuplu cu Brad Pitt

Nicole Poturalski este noua iubită a lui Brad Pitt, cei doi fiind fotografiați împreună la începutul lunii august. Nicole are doar 27 de ani, este fotomodel și este căsătorită cu un om de afaceri mai bătrân decât ea cu 41 de ani. Cei doi au, însă, ”un mariaj deschis”, astfel că imaginile apărute în presă nu l-au deranjat pe acesta.

Tensiuni între Brad Pitt și Angelina Jolie, din cauza copiilor. Ce au dezvăluit surse apropiate vedetelor

La începutul lunii august, Nicole Poturalski a fost surprinsă în compania lui Brad Pitt, la hotelul Du Cap, unde au ajuns la bordul unui avion care a decolat de la Paris, pentru a se bucura de câteva zile de vacanţă în sudul Franţei.

Relația lui Brad Pitt cu Natalia Poturalski vine la aproape patru ani de la despărțirea de Angelina Jolie.

Brad Pitt și Angelina Jolie au început să iasă împreună încă din 2005, dar s-au căsătorit în 2014. Cei doi formau unul dintre cuplurile cele mai invidiate de la Hollywood, cunoscut sub numele de 'Brangelina', şi păreau o familie perfectă. Totul s-a terminat, însă, în urmă cu trei ani când Angelina a depus cererea de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri