alex rodriguez jennifer lopez
Divertisment

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au rupt relația chiar când se pregăteau de nuntă. / Foto: Getty Images

Adevărul despre relația lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez. Cei doi au mers la terapie în perioada pandemiei

Jennifer Lopez a dezvăluit că ea și logodnicul ei, Alex Rodriguez, au mers la terapie în perioada pandemiei. Într-o discuție cu Allure, despre viata în carantină, diva pop în vârstă de 51 de ani a mărturisit că terapia a fost benefică relației lor de aproape patru ani.

„A trebuit să lucrăm cu noi înșine”, a declarat JLo. „Am mers la terapie. Cred că a fost un lucru foarte bun pentru relația noastră”.

În timp ce JLo tânjea după zilele de dinainte de pandemie, iubitul ei a îmbrățișat din plin schimbarea de ritm.

„Mi-e dor să fiu creativă, mereu în acțiune”, a explicat ea. „Dar Alex, dintre toți oamenii, spunea: `Mie îmi place. Îmi place să fiu acasă. Îmi plac întâlnirile pe Zoom. Îmi place să știu că tu și copiii sunteți aici mereu'. A fost o perioadă bună din acest punct de vedere într-adevăr”.

JLo era în toiul pregătirilor pentru nuntă, când a început criza din sănătate, forțându-i astfel să amâne evenimentul.

„Am plănuit luni de zile nunta. Probabil nu era momentul potrivit”. „Începi să te gândești la toate aceste lucruri - cum toate se întâmplă la timpul lor, exact când trebuie”.

Interviul acordat de Jennifer vine după câteva zile deloc bune pentru Alex Rodriguez. Acesta este implicat în două scandaluri cu răsunet.

Recent, numele său a apărut într-un controversat scandal amoros, în centrul căruia se află vedeta Southern Charm, Madison LeCroy. LeCroy a fost acuzată că a întreținut relații intime cu un fost star MLB. Deși a negat totul, mai târziu aceasta a povestit pentru Page Six că persoana despre care s-a vorbit era Alex Rodriguez. LeCroy a admis că a discutat cu el la telefon, dar că nu s-au văzut față-n față. De asemenea, a catalogat discuțiile cu Alex ca fiind inocente. Mai mult, LeCroy a insitat că Rodriguez nu a înșelat-o fizic pe Jennifer cu ea.

O altă problemă pentru Rodriguez este procesul pe care-l are cu fostul cumnat. DailyMail.com a dezvăluit că judecătorul a respins cererea lui Rodriguez de a pune capăt acuzațiilor de fraudă și delapidare, făcute la adresa sa, în procesul de 50 de milioane de dolari cu fostul său cumnat.

Legenda baseball-ului a cerut ca acuzațiile să fie respinse după apariția documentelor în care el ar fi vizat de activități suspecte din perioada presupusei preluări frauduloase a imperiului imobiliar pe care l-a construit cu Constantine. Dar judecătorul din Miami a admis acuzațiile din plângerea lui Scurtis. Acum Rodriguez va trebui să răspundă în fața juraților pe 2 august.

Este o lovitură dură pentru fostul sportiv devenit om de afaceri, care ar putea primi până la 30 de ani de închisoare dacă se va confrunta cu o anchetă penală după acest proces civil. De asemenea, ar putea pierde o bună parte din averea sa de 350 milioane de dolari, în cazul în care va fi condamnat în temeiul legii Racketeering and Corrupt Organizations Act (RICO).

Vezi și: Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri