32nd Annual Songwriters Hall of Fame
Divertisment

Whitney Houston

Adevărul despre ultimele ore din viața lui Whitney Houston. Înainte să moară, artista reușise să-și salveze fiica de la înec

Cu doar câteva ore înainte ca Whitney Houston să-și piardă viața în circumstanțe similare, legendara artistă și-a salvat fiica, pe Bobbi Kristina Brown, de la înec în cadă, se arată în noul documentar Showtime, „Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn't We Almost Have it All”.

Whitney Houston a fost găsită moartă în cada din camera de hotel de la Beverly Hilton, pe 11 februarie 2012, după o noapte în care a consumat droguri, chiar cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy, vestea șocând întreaga industrie a muzicii și a Hollywood-ului.

Anterior, Houston o salvase pe Bobbi Kristina, după ce aceasta a adormit în cada plină cu apă, în același hotel, a dezvaluit chiar fina artistei, Brandi Boyd.

Dacă ești pasionat de aeronave de luptă, nu trebuie să ratezi documentarul Luptătorii aerului. Pe Digi World și Digi Online, azi de la 18:00!

„A doua zi dimineața, Whitney mi-a spus: Krissi aproape că a murit azi noapte  ... trebuie să stea departe de apă, apa este răul”, a povestit  Boyd, vorbe confirmate și de prietenul artistei, Shawn McGill.

Dar Bobbi Kristina nu a reușit să facă acest lucru. În 31 ianuarie 2015, la aproape trei ani de la moartea mamei sale, a fost găsită inconștientă, tot în cadă, în locuința sa din Atlanta. A murit în 26 iulie, la 22 de ani. 

În noul documentar, prietenii și rudele au povestit cum mama și fiica au căzut amândouă pradă dependenței de droguri. Au fost persoane care l-au învinovățit pe fostul iubit al Kristinei, Nick Gordon, că ar fi aprovizionat familia cu droguri.

Artista le-a spus prietenilor și familiei că „Dumnezeu i-a spus să o verifice pe fiica ei de 18 ani” înainte de a o găsi dormind în cada de la  Beverly Hilton Hotel în 2012.

„Whitney ne-a povestit cum Dumnezeu i-a spus să meargă să-și verifice fiica. Mama ei a salvat-o atunci”, a povestit Boyd. „Dacă nașa mea nu ar fi intrat în baie atunci, Krissi ar fi fost moartă în acel moment”.

În noul documentar se fac paralele între Houston și Bobbi Kristina și se vorbește despre demonii cu care amândouă s-au confruntat. 

Prietenii susțin că Bobbi Kristina, al cărei tată este artistul Bobby Brown, a murit la trei ani după Houston pentru că deși a încercat, nu a putut suporta pierderea mamei ei.

Moartea lui Houston a devastat-o pe Bobbi Kristina care a suferit o cădere. La momentul respectiv a izbucnit în lacrimi și tot ce spunea era:  'Nu, nu, nu', povestesc apropiații.

Sora lui Bobby Brown, Tina Brown, susține că Nick Gordon obișnuia să-i fure cardurile lui Houston pentru a cumpăra droguri, dar „ea spunea: lasă, nu-i nimic”. 

„Nick asigura drogurile. Bobbi Kristina nu consumase droguri până nu a început să iasă cu Nick”, a adăugat Tina.

Temerile au crescut când Gordon și Bobbi Kristina și-au anunțat logodna. Ulterior au început să curgă telefoanele de la Kristina către prieteni: „Am nevoie de voi acum”, spunea tânăra. 

Prietena ei, Sarah Beckmann, a dezvăluit cum Bobbi Kristina i-a recunoscut că Nick „a ridicat mâna la ea, dar că merita acest lucru, până la urmă a fost doar o palmă”.

„Nick lua multe pastile și i-a dat și ei numeroase pilule, nepoata mea lua multe droguri”, a spus Tina Brown.

The Fulton County Medical Examiner a trecut în dreptul cauzei morții lui Bobbi Kristina „înec asociat cu intoxicație de droguri”.

Viața tragică și moartea celor două, Whitney Houston și Bobbi Kristina Brown, sunt documentate în „Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn't We Almost Have it All”, producție ce va avea premiera pe 6 februarie.

Vezi și: Alice Evans, noi mărturisiri sfâșietoare după ce a fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

 

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri