adina postelnicu de la heaven (1)
Divertisment

Adina a devenit cunoscută ca membră a trupei Heaven. / Foto: Instagram

Adina de la Heaven, declarații surprinzătoare. Nu are nimic împotrivă dacă partenerul ei își mai ia trei neveste: "Eu sunt de acord"

Cântăreața Adina Postelnicu, devenită cunoscută ca membră a trupei Heaven, a făcut câteva declarații ce pot părea surprinzătoare pentru mulți. Blonda de 44 de ani a recunoscut că nu ar deranja-o dacă partenerul său arab, rapperul Glance (33 de ani), ar vrea să-și ia alte trei soții, după cum îi permit cultura și religia.

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, vacanță de vis în Jamaica. Iasmina Hill, răsfățată ca o prințesă

După un divorţ dureros, Adina Postelnicu şi-a găsit în sfârşit liniştea în braţele rapper-ului Glance, originar din Yemen, pe numele lui adevărat Islam Faris Mohamed Ismail Almasany. Cei doi sunt împreună de 10 ani și își trăiesc relația departe de ochii curioșilor. Deși nu sunt căsătoriți, sunt o familie și au o fetiță de trei ani și jumătate, pe nume Zaynab Maria.

adina postelnicu de la heaven si glance
Adina și soțul ei, rapperul Glance / Foot: Instagram

"Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă, că el are voie cu patru neveste că e musulman! Eu sunt de acord, că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un babysitter. Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta. Nu uitați că prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați!.Deci, clar nu sunt împotrivă, să și le ia pe alea cu sânii foarte mari" , a declarat solista, pentru click.ro, făcând referire și la faptul că și-a mișcorat sânii recent.

Citește și: Graviduța Alice Peneacă, în colanți și bustieră după ora de sport. Doar burtica proeminentă o dă de gol că va deveni mamă

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri