alice peneaca
Divertisment

Alice Peneacă / Foto: Facebook

Graviduța Alice Peneacă, în colanți și bustieră, după ora de sport. Doar burtica proeminentă o dă de gol că va deveni mamă

Alice Peneacă trece prin momente magice. Modelul internațional se iubește cu Dragoș Caliminte, un tânăr antreprenor din Constanța, care deține un business în domeniul digital, la aproape cinci ani de la divorțul de Bobby Păunescu, iar acum, șatena mai are puțin și va deveni mamă.

Nu degeaba se spune că femeile însărcinate strălucesc. Alice Peneacă este întruchiparea acestei zicale. Frumoasa cu ochi albaștri nu a renunțat nici acum la mișcare. Preferă pilatesul și merge și la masaj, pentru a arăta și a se simți bine. În afară de burtica proeminentă care o dă de gol că în câteva luni va naște, Alice nu e schimbată. Cel puțin la exterior, căci la interior o încearcă emoții noi și nerăbdarea să-și țină primul copil în brațe.

Citește și: Alice Peneacă este însărcinată. Modelul internațional divorța în 2018 de Bobby Păunescu, acum se iubește cu un tânăr din Constanța

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Modelul s-a filmat în oglindă, îmbrăcată în colanți mulați și bustieră, după o sesiune de pilates. 

Alice și iubitul ei, Dragoș, s-au afișat pe rețelele sociale, pentru prima oară, acum câteva luni. Mari iubitori de drumeții, de mașini și de escapade în țară și în străinătate, cei doi se pozează deseori în natură, în timpul vacanțelor.

Alice Peneacă a divorțat la sfârșit de 2018 de Bobby Păunescu

Alice Peneacă, în vârstă de 31 de ani, a fost căsătorită cu afaceristul Bobby Păunescu, din 2015 în 2018. La aproape doi ani de la separare, modelul a mărturisit că în realitate relația lor nu mai funcționa de mult timp înainte.

Citește și: Alice Peneacă, imagini inedite cu noul partener. Modelul are o relație la aproape patru ani de la divorțul de Bobby Păunescu

”Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune! Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, povestea Alice Peneacă în cadrul unei emisiuni TV. 

De asemenea, în ceea ce privește motivul a dus la separare, ea susține că a fost vorba de nepotrivire:  ”Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”, a adăugat Alice Peneacă, fotomodel și actriță.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri