adolescenta cu cel mai lung par din lume
Divertisment

Adolescenta cu cel mai lung par din lume. Cum arata suvitele ei de 187.96 cm

Adolescenta cu cel mai lung par din lume a dezvaluit ca dureaza o ora sa-si descurce suvitele si sa le pieptane.

Nilanshi Patel este poreclita "Rapunzel" de prietenii ei si considera ca parul lung pe care il creste de la 6 ani e o adevarata binecuvantare.

Tanara de 17 ani care impresioneaza cu suvite de 187.96 cm a obtinut pentru a doua oara recordul mondial Guinness pentru categoria ei de varsta, batandu-si totodata recordul anterior. Pe 21 noiembrie 2018, ea a obtinut distinctia cu lungimea de 170,5 cm.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Nilanshi Patel nu vrea sa se opreasca aici si a spus pentru The Sun ca visul ei este sa detina recordul si la categoaria adultilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rutina de ingrijire a lui Nilanshi Patel, adolescenta cu cel mai lung par din lume

Nilanshi respecta o rutina stricta pentru a se mentine pe prima pozitie. Isi spala parul o data pe saptamana, deoarece dureaza pana la jumatate de ora sa-l curete si inca o ora sa se pieptene!

In plus, ea aplica cu atentie un ulei secret de casa, pe care i-l prepara mama ei.

Ca sa nu se rupa, isi prinde suvitele in coc sau le impleteste, mai ales ca lungimea lor ii depaseste propria inaltime.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri