bertie-pilkington
Actualitate

Bertie Pinkington, un băiat de 12 ani din Marea Britanie, își donează părul copiilor bolnavi de cancer.

Gestul impresionant al unui băiețel de 12 ani. Își donează părul lung până la mijloc copiilor bolnavi de cancer

Bertie Pilkington, un puști de 12 ani din Marea Britanie, care se poate lăuda cu un păr lung și sănătos, a decis să facă un gest frumos pentru copiii bolnavi de cancer.

Deși nu și-a mai tuns părul de când avea 4 ani, Bertie a decis să-l taie pe tot pentru ca o asociație să-l transforme în peruci pentru copiii bolnavi de cancer. Ceea ce l-a determinat să facă acest gest demn de toată lauda este un reportaj văzut la tv, în care mai mulți copii bolnavi de cancer au vorbit, printre altele, și despre cum i-a afectat pierderea părului. "Totul este despre cum să le dai ceva și altora și să te gândești cât de norocos ești că nu ai cancer", a spus Bertie, cu maturitate, citat de Daily Mail.

Citește și: Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. Ea și soțul ei au vorbit chiar și despre adopție: ”Nu aș vrea să rămână orfan!””

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Mama băiatului a declarat pentru presa din Regatul Unit: "Nu a mai fost tuns de când avea patru ani. Și-a lăsat părul să crească de atunci. Acum vrea să-l taie și să-l doneze asociației care face peruci pentru copii. De asemenea, încearcă să și strângă bani pentru ei."

Până în acest moment, Bertie și-a depășit țelul financiar propus. A ajuns la peste 600 de lire sterline strânse pe pagina Just Giving, deși scopul inițial a fost 550.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri