adriana lima
Divertisment

Adriana Lima este însărcinată. Brazilianca, mamă pentru a treia oară. / Foto: Profimedia

Adriana Lima este însărcinată! Cum a dat supermodelul de 40 de ani vestea că va fi mamă pentru a treia oară

Adriana Lima se pregătește să schimbe din  nou scutece! Brazilianca de 40 de ani a anunțat că este însărcinată. Nu a făcut publică marea veste printr-o ședință foto, așa cum fac multe dintre vedetele internaționale, ci printr-un prim filmuleț postat pe TikTok.

adriana lima

Supermodelul și-a făcut cont pe rețeaua socială pentru a anunța că va deveni mamă pentru a treia oară. Adriana Lima le-a arătat admiratorilor cum i-a dat vestea iubitului ei, producătorul de film Andre Lemmers. Frumoasa brunetă mai are două fete de 12 și 9 ani, Valentina și Sienna, cu fostul ei soț, Marko Jaric.

Citește și: Adriana Lima nu trece neobservată. Modelul brazilian a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher - Jackie Wilson
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În doar o oră de când a postat filmulețul pe TikTok, se strânseseră deja 40.000 de vizualizări. După o compilație de momente în care iubitul ei o speria pe oriunde o prindea, Adriana a decis că a venit vremea "răzbunării". Și-a făcut un test de sarcină, pentru că bănuia că ar putea fi gravidă, și i l-a întins partenerului ei. Andre a rămas mască de fericire în momentul în care și-a dat seama că va deveni tată în toamna acestui an.

Citește și: Cum arata unul dintre cele mai sexy modele Victoria’s Secret la plaja, cand nu stie ca e fotografiata

Adriana Lima a fost căsătorită și mai are două fete

adriana lima

Adriana Lima, una dintre cele mai frumoase femei din lume, cunoscută mai ales pentru defilările în lenjerie intimă pentru Victoria's Secret, mai are două fete, Valentina și Sienna, din mariajul cu Marko Jaric. Brazilianca și baschetbalistul din Serbia s-au separat în 2014, după cinci ani de mariaj, și au divorțat oficial în 2016. Se cunoscuseră la o petrecere, în 2006, iar doi ani mai târziu deveniseră logodnici.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?