adriana lima
Divertisment

Adriana Lima, Foto: Profimedia

Adriana Lima nu trece neobservată. Modelul brazilian a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles

Zilele trecute a avut loc gala de deschidere a Academy Museum of Motion Pictures, în California, unde o serie de celebrități de la Hollywood și-au făcut apariția în cele mai inedite ținute pentru a sărbători evenimentul important pentru industria cinematografică. Prezentă pe covorul roșu a fost și supermodelul brazilian Adriana Lima, care și-a demonstrat simțul estetic și frumusețea răvășitoare într-o rochie care a atras toate privirile.

Aflată la brațul iubitului ei, Andre L III, fostul îngeraș Victoria's Secret, în vârstă de 40 de ani, a strălucit într-o rochie aurie, diafană, ce i-a pus în evidență decolteul generos, dar picioarele lungi și tonifiate.

Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala, Los Angeles, California, USA - 25 Sep 2021

Citește și: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, declarații siropoase de iubire în ziua în care și-au sărbătorit zilele de naștere

Frumusețea exotică a Adrianei a fost evidențiată și de machiajul nude și părul coafat într-o coadă împletită, precum și de cerceii în culoarea smaraldului, care au atras atenția asupra ochilor ei verzi.

The Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala, Los Angeles, California, USA - 25 Sep 2021

Nici iubitul acesteia nu a fost mai prejos într-un costum clasic, negru, accesorizat cu o cămașă alba și pantofi lăcuiți. Bineînțeles, atenția celor prezenți s-a îndreptat cu siguranță asupra Adrianei Lima, care a pozat ca o adevărată profesionistă în fața camerelor de luat vederi, anii de experiență spunandu-și cuvântul.

The Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 25 Sep 2021

Citește și: În anii '90, era una dintre cele mai în vogă artiste din lume. Cum arată astăzi Shania Twain, la 56 de ani

Academy Museum of Motion Pictures este un muzeu din Los Angeles, construit de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, a cărui deschidere oficială va avea loc pe 30 septembrie. Va fi prima instituție mondială dedicată artei și științei filmelor, ce va oferi vizitatorilor expoziții și programe menite să evidențieze lumea fascinantă a filmului. Aceste expoziții vor include costume, recuzite, role de film, scenarii și alte obiecte folosite la realizarea marilor producții cinematografice începând cu anul 1927.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri