2020 Breakthrough Prize - Inside
Divertisment

Adriana Lima, o nouă apariție inedită pe Instagram/ Getty Images

Adriana Lima, mărturisire neașteptată după ce a strălucit la Festivalul de Film de la Veneția: ”Sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă!”

Festivalul de Film de la Veneția a reunit numeroase staruri de la Hollywood, care au strălucit pe covorul roșu. Printre acestea s-a numărat și Adriana Lima, însă modelul a făcut o mărturisire surprinzătoare, ce a fost apreciată de fani.

Adriana Lima, celebrul fotomodel cunoscut pentru aparițiile în show-urile Victoria's Secret, a fost în centrul atenției la Festivalul de Film de la Veneția, unde a ales să poarte ținute care mai de care mai spectaculoase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Citește și: Adriana Lima, într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Cum s-a fotografiat ”cea mai frumoasă femeie” la 39 de ani

La prima vedere, aceasta a fost o apariție demnă de invidiat, însă modelul a dezvăluit, în cadrul unui mesaj făcut public pe rețelele sociale, că s-a simțit nesigură pe ea în fața camerelor și, mai mult de atât, a dezvăluit că nu este în cea mai bună formă fizică.

”Primul eveniment după doi ani. Trebuie să mărturisesc că nu m-am simțit în cea mai bună formă fizică, însă sunt recunoscătoare pentru că sunt sănătoasă.”, a scris Adriana Lima pe rețelele sociale, care este mama a doi copii.

Evident, imaginile inedite au atras numeroase aprecieri din partea fanilor, dar și comentarii: ”Strălucești. E vorba despre tine.”, ”Răvășitoare ca întotdeauna!”, ”Superbă!”, au fost mesajele lăsate de internauți.

Citește și: Adriana Lima, in costum de baie pe sezlong. Cum si-a impresionat top modelul fanii

Adriana Lima a devenit celebră după ce a ajuns să fie defileze pentru Victoria's Secret, începând cu anul 1999. Ea este considerată una din cele mai frumoase femei de pe Planetă. Totodată, ea a fost aleasă să prezinte Fantasy Bra în anul 2008 și 2010. Modelul are două fetițe, din relația cu Marko Jaric, cu care a fost căsătorită timp de șase ani. În anul 2016, cei doi au divorțat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri