2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Divertisment

Reese Witherspoon. Getty Images

Ai putea spune foarte ușor că sunt frate și soră. Reese Witherspoon, într-un selfie alături de Deacon, fiul ei de 17 ani

Reese Witherspoon pare mult mai tânără decât vârsta din buletin, iar cel mai recent selfie publicat de actrița din „Blonda de la Drept” pe contul ei de Instagram, în care apare alături de fiul ei de 17 ani, Deacon Phillippe, confirmă acest lucru. Mai degrabă soră și frate decât mamă și fiu, au scris fanii vedetei în comentarii. 

Actrița de 44 de ani, câștigătoare a unui premiu Oscar, este urmărită de 25 de milioane de admiratori pe cunoscuta rețea de socializare. 

„Îl iubesc pâna la lună și înapoi” a scris vedeta din „Morning Show” în descrierea imaginii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deacon nu este atât de pasionat de actorie, ci mai degrabă de muzică. Acesta și-a lansat singel-ul de debut în vară.

Deacon nu este singurul copil al lui Reese care seamănă leit cu ea. Și asemănarea cu fiica ei, Ava Phillippe (21 de ani) este izbitoare.

Ava și Deacon sunt copiii vedetei cu fostul soț actorul Ryan Phillippe (46 ani).

Cele două staruri s-au cunoscut la petrecerea lui Reese de când a împlinit 21 de ani, în 1997, iar doi ani mai târziu se căsătoreau într-o ceremonie în Charleston, Carolina de Sud. Au jucat împreună în comedia neagră „Cruel Intentions”. Și-au spus adio în 2006, iar divorțul lor a fost finalizat un an mai târziu. 

În 2010, Reese a început să se întâlnească cu impresarul Jim Toth. S-au căsătorit anul următor în Ojai, California. Reese a născut al treilea ei  copil, pe Tennessee, în 2012.

Reese Witherspoon va intra din nou în pielea personajului Elle Woods în al treilea film Legally Blonde de al cărui scenariu se ocupă chiar buna ei prietenă Mindy Kaling.

De asemenea, Reese va reveni în sequel-ul „Sing 2” pentru a da voce Rositei și va avea rolul principal în live-action-ul Disney „Tinkerbell”.

Vezi și: Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele sociale

Etichete: reese whiterspoon

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri