2017 Winter TCA Tour - Day 10
Divertisment

Reese Witherspoon. Getty Images

Reese Witherspoon a vândut Hello Sunshine. Tranzacția, evaluată la aproape 1 miliard de dolari

Compania de producţie a lui Reese Witherspoon, aflată în spatele serialului de succes „Big Little Lies”, a fost achiziţionată de un fond de investiţii, informează AFP, potrivit Agerpres. 

Investiţia majoritară realizată de o nouă companie media, al cărui nume nu a fost dezvăluit, susţinută de marea firmă de investiţii Blackstone, a fost anunţată luni, iar tranzacția a fost evaluată la 900 de milioane de dolari, potrivit Wall Street Journal şi CNBC.

Obiectivul fondului de investiții este să câştige un loc pe piaţa în plină expansiune a streamingului.

„Am creat această companie pentru a schimba modul în care femeile sunt reprezentate în mass-media”, a declarat actriţa şi producătoarea Reese Witherspoon despre Hello Sunshine, care a produs şi serialele „The Morning Show” şi „Little Fires Everywhere”.

Acordul cu Blackstone „ne va permite să spunem şi mai multe poveşti distractive, percutante şi edificatoare despre vieţile femeilor din întreaga lume”, a afirmat actriţa într-un comunicat.

Noua companie media este condusă de doi foşti directori de la Disney, Kevin Mayer şi Tom Staggs.

Achiziția vine într-un moment în care mai mulţi giganţi de la Hollywood caută să-şi extindă serviciile de streaming - Netflix, Disney +, HBO Max sau Amazon Prime Video fiind dornici de conţinut nou.

Reese Witherspoon, în vârstă de 45 de ani, a fost recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru „Walk the Line”, lansat în 2005. În ultimii ani, ea s-a concentrat din ce în ce mai mult pe producţie, dar a jucat şi alături de Jennifer Aniston în „The Morning Show”.

Hello Sunshine lucrează la mai multe filme, în special la cel de-al treilea film cu Elle Woods, personaj devenit celebru în „Legally Blonde” în 2001, interpretată de Reese Witherspoon.

Compania va adapta, de asemenea, romanul „Where the Crawdads Sing”, de Delia Owens, pe care actriţa îl propusese în clubul său de carte, stimulându-i astfel vânzările.

Reese va continua să supravegheze gestionarea cotidiană a „Hello Sunshine” împreună cu actuala proprietară, Sarah Harden, potrivit unui comunicat comun. 

Recent, Reese Witherspoon a marcat ziua de naștere a soțului ei cu un tribut emoționant. Actrița a postat o imagine pe Instagram în care apare alături de Jim Toth. 

Reese Witherspoon are o relație deosebită cu copiii săi. „Nu m-am așteptat niciodată la relația specială pe care o am cu ei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri