25th Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet
Divertisment

Hilaria și Alec Baldwin sunt părinți pentru a șasea oară / Getty Images

Alec Baldwin și Hilaria au devenit părinți în secret. Bebelușul, al șaselea copil al cuplului: ”Nu se știe nimic despre identitate!”

Hilaria și Alec Baldwin au devenit părinți în secret, la doar șase luni de când instructoarea de yoga a născut al cincilea copil. Bebelușul Edu a venit pe lume în luna septembrie, după ce a Hilaria a pierdut două sarcini.

Hilaria Baldwin, în vârstă de 37 de ani, a făcut publică o fotorafie în care apare alături de cei cinci copii - Edu, Romeo, Leonardo, Rafael și Carmen, precum și nou născutul.

Citește și: Nicole Kidman, apariție rară alături de fiicele ei, la Globurile de Aur 2021. Cum arată Sunday Rose și Faith Margaret

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Hilaria nu a vorbit, însă, despre identitatea bebelușului, ci doar a scris ”7” în dreptul imaginii, iar o sursă apropiată acesteia a dezvăluit pentru revista People că ea și Alec sunt acum părinții a șase copii.

Hilaria, soția actorului Alec Baldwin, a născut la începutul lunii septembrie a anului trecut, al cincilea ocpil al cuplului. Bebelușul a venit pe lume după ce aceasta s-a chinuit mult timp să devină mamă, timp în care a pierdut două sarcini.

”Am născut noaptea trecută. Este perfect şi nu putem fi mai fericiţi”, scria atunci Hilaria pe Instagram, alături de o fotografie în care apare împreună cu soţul ei şi cu nou-născutul.

Citește și: Rita Ora, irezistibilă într-un costum de baie decupat. Cum arată corpul vedetei fără niciun filtru

Deocamdată, însă, nu se știe nici numele bebelușului nr. 6 și nici dacă a fost adoptat ori născut cu ajutorul unei mame surogat.

Hilaria, în vârstă de 37 de ani și Alec Baldwin, de 62 de ani, sunt căsătoriţi de 11  ani, mai au o fată şi patru băieţi - Carmen, în vârstă de 7 ani, Rafa, în vârstă de 5 ani, Leo, în vârstă de 3 ani, Romeo, în vârstă de 2 ani și Edu, de șase luni. De asemenea, actorul mai are o fiică din căsnicia anterioară, cu Kim Bassinger, pe nume Ireland. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri