Rita Ora
Divertisment

Rita Ora

Rita Ora, irezistibilă într-un costum de baie decupat. Cum arată corpul vedetei fără niciun filtru

Rita Ora se află în Australia, unde se pregătește pentru un nou sezon Vocea Australiei. După ce a ieșit din carantina obligatorie de 14 zile, impusă de autoriatile australiene ca urmare a zborului său din Londra, cântăreața, în vârstă de 30 de ani, s-a bucurat de o zi cu soare în portul Sydney.

Aceasta a schimbat două costume de baie, unul într-o nuanță de roz neon, extrem de decupat, iar celalalt verde, format din două piese, ambele scoţându-i în evidență silueta perfectă și tatuajele numeroase.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, într-un costum de baie super decupat. Imaginea, apreciată de aproape 5.000.000 de persoane: ”Cum poți să arăți așa?”

Deși fotografiile surpinse de paparazzi o înfățișează pe Rita fără machiaj sau filtre, corpul ei arată la fel de bine ca în imaginile postate de vedetă pe social media, dovada aceasta nu are nevoie de niciun retuș.

Rita Ora va apărea în noul sezon Vocea Australiei alaturi de Keith Urban, Jessica Mauboy și Guy Sebastian.

"Sunt foarte recunoscătoare că am fost invitată aici să fac parte din The Voice Australia anul acesta. Abia aștept să pot îndruma talente uimitoare", a declarat cântăreața.

Citește și: Globurile de Aur 2021 | Lista completă a câștigătorilor

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri