"The Public" New York Premiere
Divertisment

Hilaria Baldwin și Alec Baldwin. Getty Images

Alec și Hilaria Baldwin, în prima imagine alături de toți cei șapte copii ai lor: Echipa de vis Baldwinito

Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin, a publicat pe Instagram primul portret de familie care îi prezintă alături de toți cei șapte copii ai lor: „Echipa de vis Baldwinito!”, a notat aceasta în descrierea imaginii. 

Cel mai mic copil al cuplului, Ilaria, s-a născut la sfârșitul lunii trecute, iar acum fetița poate fi văzută pentru prima dată împreună cu frații și cu părinții ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Hilaria, în vârstă de 38 de ani, a menționat-o în postare și pe fiica lui Alec din relația cu actrița Kim Basinger: „Ireland, ne e dor de tine, te iubim.”

Citește și: Kim Basinger, într-o discuție rară despre fostul ei soț, Alec Baldwin: "El a fost și este o provocare"

Fotografia vine în contrast cu noile dificultăți care îl înconjoară pe actorul în vârstă de 64 de ani, după ce procurorii din New Mexico au dezvăluit că acesta ar putea fi totuși acuzat în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins care și-a pierdut viața pe platourile de filmare de la Rust.

În iulie, FBI a ajuns la concluzia că Alec a apăsat pe trăgaciul armei cu care a împuşcat-o din greşeală pe Halyna Hutchins, ceea ce contrazice versiunea actorului, care susţine că nu a declanşat arma, potrivit EFE.

Documentele FBI, la care au avut acces cei de la ABC News, au arătat că revolverul era în stare bună şi „nu se putea descărca fără a apăsa trăgaciul”.

Raportul poliţiei a calificat moartea lui Hutchins drept accident deoarece „nu există nicio dovadă convingătoare că arma a fost încărcată intenţionat cu muniţie adevărată”.

Procuratura locală nu a depus încă nicio acuzaţie împotriva lui Baldwin, care a fost acuzat de omucidere prin imprudenţă de către familia victimei, așteptând să obţină înregistrările telefonice ale actorului.

Halyna Hutchins a murit pe 21 octombrie 2021 din cauza rănilor prin împuşcare pe care le-a suferit în timp ce Baldwin repeta scene ale filmului în New Mexico cu o armă care ar fi trebuit să fie goală, dar care s-a dovedit a fi încărcată.

Autorităţile din New Mexico i-au amendat cu aproape 140.000 de dolari în aprilie pe producătorii filmului, inclusiv pe Baldwin, pentru că nu au respectat protocoalele de securitate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri