Hollywood Divorces
Divertisment

Kim Basinger și Alec Baldwin, la premiile Oscar. Profimedia

Kim Basinger, într-o discuție rară despre fostul ei soț, Alec Baldwin: "El a fost și este o provocare"

Într-un interviu rar, Kim Basinger a vorbit despre divorțul de Alec Baldwin, despre cât de greu i-a fost fiicei lor și a declarat despre actor că „este o provocare”, notează Just Jared.

Actrița în vârstă de 68 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, a apărut la Red Table Talk, găzduită de Jada Pinkett Smith, unde a analizat divorțul ei „greu și dur” de fostul soț Alec Baldwin.

Kim și actorul în vârstă de 64 de ani au fost căsătoriți din 1993 până în 2002. Au o fiică împreună, Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani.

În timpul discuției, Kim și-a amintit că Ireland a avut o „o perioadă foarte grea” când ea și Alec au divorțat, înainte de a adăuga că ei doi nu s-au văzut de prea multe ori „față-n față”.

„Să crești un copil poate fi dificil, iar Ireland a avut problemele de anxietate pe care le știm, a fost dificil cu Alec sau ați reușit să vă puneți de acord și să discutați ca părinți despre cum să le gestionați?”, a întrebat-o Jada pe Kim.

The Weedmaps Museum of Weed Grand Opening, Los Angeles, USA - 01 Aug 2019
Ireland Baldwin The Weedmaps Museum of Weed Grand Opening, Los Angeles, USA - 01 Aug 2019,Image: 461945000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

„Să fim de acord? O, nu, nu. Nu a fost cazul – Alec este un tip amuzant”, a spus Kim râzând. „Suntem cu toții bine și ne înțelegem cu toții, orice ar fi. Dar el a fost, el este o provocare”. Ea a adăugat: „Serios, acum. Am avut provocările noastre. Și nu cred că Alec a fost disponibil din punct de vedere emoțional sau mental pentru astfel de discuții. Alec, știi, operează într-un mod foarte diferit în viața lui.”

Comedy Central Roast of Alec Baldwin, Arrivals, Saban Theatre, Los Angeles, USA - 07 Sep 2019
Ireland Baldwin and Alec Baldwin Comedy Central Roast of Alec Baldwin, Arrivals, Saban Theatre, Los Angeles, USA - 07 Sep 2019,Image: 469659951, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Ireland, care a apărut la Red Table Talk alături de Kim, a adăugat că Alec „are de-a face cu anxietatea în mare măsură”, dar că gestionează altfel această problemă, mărturisind că el este „un om care a crescut într-o familie care ar suprima, de asemenea, asta. Sau i-ar spune că este slab pentru că simte așa.”

„Cred că și-a suprimat cu adevărat anxietatea până de curând. Chiar a avut de-a face cu lucruri dure. Acum a fost forțat să se ocupe în sfârșit de ele”.

Fiica lui Alec Baldwin a fost dependentă de alcool și de pastile. Ireland Baldwin nu a vorbit cu părinții ei timp de un an

 

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri