Hollywood Divorces
Divertisment

Kim Basinger și Alec Baldwin, la premiile Oscar. Profimedia

Kim Basinger, într-o discuție rară despre fostul ei soț, Alec Baldwin: "El a fost și este o provocare"

Într-un interviu rar, Kim Basinger a vorbit despre divorțul de Alec Baldwin, despre cât de greu i-a fost fiicei lor și a declarat despre actor că „este o provocare”, notează Just Jared.

Actrița în vârstă de 68 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, a apărut la Red Table Talk, găzduită de Jada Pinkett Smith, unde a analizat divorțul ei „greu și dur” de fostul soț Alec Baldwin.

Kim și actorul în vârstă de 64 de ani au fost căsătoriți din 1993 până în 2002. Au o fiică împreună, Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani.

Dacă ești pasionat de aeronave de luptă, nu trebuie să ratezi documentarul Luptătorii aerului. Pe Digi World și Digi Online, azi de la 18:00!

În timpul discuției, Kim și-a amintit că Ireland a avut o „o perioadă foarte grea” când ea și Alec au divorțat, înainte de a adăuga că ei doi nu s-au văzut de prea multe ori „față-n față”.

„Să crești un copil poate fi dificil, iar Ireland a avut problemele de anxietate pe care le știm, a fost dificil cu Alec sau ați reușit să vă puneți de acord și să discutați ca părinți despre cum să le gestionați?”, a întrebat-o Jada pe Kim.

The Weedmaps Museum of Weed Grand Opening, Los Angeles, USA - 01 Aug 2019
Ireland Baldwin The Weedmaps Museum of Weed Grand Opening, Los Angeles, USA - 01 Aug 2019,Image: 461945000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

„Să fim de acord? O, nu, nu. Nu a fost cazul – Alec este un tip amuzant”, a spus Kim râzând. „Suntem cu toții bine și ne înțelegem cu toții, orice ar fi. Dar el a fost, el este o provocare”. Ea a adăugat: „Serios, acum. Am avut provocările noastre. Și nu cred că Alec a fost disponibil din punct de vedere emoțional sau mental pentru astfel de discuții. Alec, știi, operează într-un mod foarte diferit în viața lui.”

Comedy Central Roast of Alec Baldwin, Arrivals, Saban Theatre, Los Angeles, USA - 07 Sep 2019
Ireland Baldwin and Alec Baldwin Comedy Central Roast of Alec Baldwin, Arrivals, Saban Theatre, Los Angeles, USA - 07 Sep 2019,Image: 469659951, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Ireland, care a apărut la Red Table Talk alături de Kim, a adăugat că Alec „are de-a face cu anxietatea în mare măsură”, dar că gestionează altfel această problemă, mărturisind că el este „un om care a crescut într-o familie care ar suprima, de asemenea, asta. Sau i-ar spune că este slab pentru că simte așa.”

„Cred că și-a suprimat cu adevărat anxietatea până de curând. Chiar a avut de-a face cu lucruri dure. Acum a fost forțat să se ocupe în sfârșit de ele”.

Fiica lui Alec Baldwin a fost dependentă de alcool și de pastile. Ireland Baldwin nu a vorbit cu părinții ei timp de un an

 

 

 

 

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri