Alessandra Ambrosio/ Profimedia
Divertisment

Alessandra Ambrosio/ Profimedia

Alessandra Ambrosio, abdomen de fier la 42 de ani. Supermodelul a atras toate privirile într-un costum de baie în Ibiza

Alessandra Ambrosio se poate mândri cu o siluetă impecabilă la vârsta de 42 de ani. Supermodelul, care și-a câștigat notorietatea după ce a urcat pe podium pentru cele mai mari case de modă, a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din vacanță, în care și-a etalat abdomenul plin de pătrățele și pielea extrem de netedă. 

În timpul vacanței din Ibiza, Alessandra nu a uitat de fanii săi de pe Instagram, astfel că, modelul internațional a postat mai multe fotografii în costum de baie, care i-a lăsat la vedere corpul de zeiță în toată splendoarea sa. Îmbrăcată în bikini de un verde intens și un sutien de baie asortat, vedeta și-a expus fără rețineri abdomenul lucrat intens la sala de fitness, dar și picioarele lungi și tonifiate. 

Citește și: Alessandra Ambrosio, aceeași siluetă suplă și tonifiată ca atunci când defila în lenjerie intimă. Poze de paparazzi în costum de baie

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

Modelul a purtat un colier strălucitor la gât și o pereche de ochelari de soare, având prins în păr un prosop portocaliu de plajă. Apa albastră din spatele ei s-a completat superb cu verdele costumului de baie, imaginile fiind parcă decupate dintr-o revistă. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alessandra Ambrosio are doi copii, pe Anja (14 ani) și pe Noah (11 ani), din relația pe care a avut-o cu Jamie Mazur de care s-a despărțit în 2015. Brazilianca este un supermodel de talie internațională, poartă cu mândrie aripile de ”îngeraș” Victoria’s Secret, se află în topul celor mai bine plătite modele, iar revista People a inclus-o in clasamentul celor mai frumoase femei din lume.

Citește și: Cum arată fiica celebrului model Alessandra Ambrosio. La 14 ani, Anja seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa

Recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și pentru orele de sport pe care le face constant, Alessandra Ambrosio reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, așa că și la 42 de ani poate concura cu ușurință cu modelele de 20. Nu degeaba a fost o prezență nelipsită ani întregi de pe podiumurile Victoria's Secret.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri