Divertisment

Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez, Profimedia

Alex Rodriguez încearcă să rămână optimist după despărțirea de Jennifer Lopez. Ce mesaj le-a transmis fanilor

După ce mai multe surse au dezvăluit Alex Rodriguez și-ar dori o recucerească pe Jennifer Lopez, fostul baschetbalist pare se fi împăcat, în sfârșit, cu ideea artista are pe altcineva.

În timp ce Jlo și Ben Affleck petrec momente de neuitat împreună, spre deliciul paparazzilor și al fanilor care sprijină această relație, A-Rod ține capul sus și își continuă viața ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Într-o postare publicată pe Instagram, omul de afaceri a lăsat un mesaj de apreciere pentru toate lucrurile bune pe care le oferă viață, într-o încercare de a arăta cât mai optimist posibil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Soarele apune într-o zi de golf perfectă și mă simt plin de apreciere pentru toate lucrurile minunate din viață. Spune-mi ceva bun ce ți s-a întâmplat astăzi”, a scris fosta vedetă MLB, în vârstă de 45 de ani, pe Instagram.

Citeşte şi: Cum arată locuința în care Jennifer Lopez și Ben Affleck petrec momentele romantice. Este evaluată la 17 milioane de dolari

Rodriguez și Jennifer (51 de ani) au a început să se întâlnească în 2017, iar doi ani mai tărziu acesta a cerut-o în căsătorie. După ce și-au amânat nunta de mai multe ori pe fondul pandemiei de coronavirus, perechea s-a despărțit în aprilie, spunând într-o declarație comună că suntmai bine ca prieteni”.

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez
Jennifer Lopez and Alex Rodriguez call off engagement and announce split. In a statement "We have realized we are better as friends and look forward to remaining so," "We will continue to work together and support each other on our shared businesses and projects," Lopez and Rodriguez said in a joint statement to NBC's "TODAY" show. "We wish the best for each other and one another’s children. Out of respect for them, the only other comment we have to say is thank you to everyone who has sent kind words and support." --------- * USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 597211966, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: Profimedia

În ciuda despărţirii lor, Alex încă are numeroase fotografii cu fosta logodnică pe Instagram, atat în ipostaze romantice, cât şi în familie, şi nu pare să renunţe prea curând la ele.

La scurt timp după ce și-au încheiat logodna, Jlo a fost văzută în Los Angeles cu Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, cu care a fost logodită în 2002. Cei doi au petrecut un weekend la o cabană din Sky, Montana, înainte de a se reuni în Miami, unde au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul unui antrenament la sală.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut timp împreună în Miami. / Foto: Profimedia

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Ben Affleck, ironizați după ce au fost surprinși împreună. Ce a postat pe rețelele sociale fostul iubit al artistei

Mai multe surse au declarat relația dintre cei doi merge ca pe roate, ambii fiind entuziasmați vadă cum vor decurge lucrurile pe viitor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri