Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck reiau o relație întrerupăt acum 17 ani. / Foto: Getty Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck, ironizați după ce au fost surprinși împreună. Ce a postat pe rețelele sociale fostul iubit al artistei

Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck formează din nou un cuplu, la aproape 17 ani de când s-au despărțit, a surprins pe toată lumea, iar acum, fostul partener al artistei, Sean Combs, cunoscut sub numele de Diddy, a făcut publică o imagine de când erau împreună.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 17 ani de când au anulat logodna, iar lucrurile par foarte serioase între ei, fiind surprinși în repetate rânduri de când artista a pus capăt relației cu Alex Rodriguez. Acum, însă, ei au fost ironizați de fostul partener al artistei, întrucât Diddy a făcut publică o imagine de când forma un cuplu cu Jlo.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum arată locuința în care Jennifer Lopez și Ben Affleck petrec momentele romantice. Este evaluată la 17 milioane de dolari

În imaginea respectivă, mogulul hip-hop apare în timp ce o ține de mână pe Jennifer Lopez, care poartă niște jeanși și un pulover.

Imaginea inedită a făcut furori pe rețelele sociale, iar mulți dintre fani s-au întrebat care sunt intențiile sale.

Ba mai mult, printre cei care au reacționat în dreptul fotografiei s-au numărat mai mulți artiști, printre care cântăreața Keyshia Cole: ”Spune-i hai acasă, iubito!”, în timp ce Timbaland a postat mai mulți emoji ce arată ochi mari, cel mai probabil el fiind curios ce se ascunde în spatele acestei imagini.

Citeşte şi: Jennie Garth, despre zilele de pe platourile de filmare de la „Beverly Hills, 90210”: Mă simțeam amenințată de celelalte colege

Chiar dacă este implicat într-o relație de mult timp, P. Diddy nu s-a temut să facă publică această imagine inedită. Ba mai mult, aceasta nu este singura lui reacție. În urmă cu mai bine de doi ani, artistul a reacționat în dreptul unei imagini în care Jennifer Lopez își etala abdomenul perfect: ”Dumnezeule.” Alex Rodriguez, pe atunci partenerul artistei, a reacționat: ”Eu sunt norocosul!”.

J.Lo a petrecut câteva zile în Los Angeles alături de Ben Affleck

Vizita lui Ben pe Coasta de Est a venit după ce Jennifer fusese cu câteva zile înainte în Los Angeles, acolo unde acesta are reședința. "Jennifer a fost pentru câteva zile în L.A. și a petrecut timp cu Ben. Cei doi au păstrat legătura încă de la vacanța din Montana. Este o situație mai dificilă pentru că locuiesc atât de departe unul de altul, dar par determinați să facă lucrurile să meargă", a povestit o sursă din anturajul celor doi pentru publicația People, adăugând și că "Jennifer se simte bine și lasă lucrurile să evolueze de la sine".

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri