Alina Pușcău
Divertisment

Alina Pușcău / Foto: Instagram

Alina Pușcău a spus adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio. Ce relație are modelul cu celebrul actor: „Ne cunoaștem de mici”

Alina Pușcău a cunoscut succesul de la vârstă fragedă, fiind remarcată de marile agenții de modele de la 14 ani. A părăsit definitiv România la vârsta de 16 ani și s-a mutat în SUA, acolo unde s-a integrat rapid în viața vedetelor de la Hollywood, având chiar și o relație cu Vin Diesel. 

Actorul Vin Diesel nu este singura celebritate alături de care românca și-a creat experiențe noi. În urmă cu mai muți ani au apărut zvonuri despre o posibilă relație între Alina și Leonardo DiCaprio, încă acum, românca a spus adevărul despre legătura dintre ei. Modelul a explicat că nu sunt decât prieteni și că îl cunoaște de pe vremea când a jucat în Titanic.

Citește și: Alina Pușcău, modelul care s-a iubit cu Vin Diesel, spectaculoasă la 41 de ani. A pozat senzual, cu decolteul la vedere

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

„Noi toți suntem prieteni. Mama lui știa de România. L-am cunoscut pe Leonardo după ce a jucat în Titanic, noi ne cunoaștem de mici. N-am fost niciodată împreună, suntem prieteni”, a susținut Alina Pușcău adăugând: „Chiar în ziua în care Leonardo DiCaprio trebuia să ia Oscarul, eram în același avion, cu prieteni comuni și cu mama lui. Mergeam al petrecere la Madonna”. 

Vin Diesel a suferit după despărțirea de Alina Pușcău

Cea mai discutată relație celebră a Alinei Pușcău a fost cea cu actorul Vin Diesel. Au trecut mai bine de 15 ani de la acel moment, dar amintirile au rămas. Modelul a declarat că celebrul actor a suferit foarte mult după ea.

„El, când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”. S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani, dar eu, când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus. M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură. După 2 ani mi-a făcut cunoștință cu familia lui și după aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii și m-a întrebat dacă mă supăr. Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani. L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett Ratner. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult. Eu așa eram, dacă cineva îmi greșea cu ceva, nu mai aveam nevoie de persoana respectivă", a povestit Alina într-un interviu pentru click.ro.

Citește și: Cum arată acum românca Alina Pușcău, cea care s-a iubit cu Vin Diesel

„Nici el nu știe cine e tatăl lui. El a fost la început bodyguard, înainte să fie faimos. Are o poveste foarte grea și din cauza asta, pentru că ai atât de multă ambiție și nu ai emoții și nu ai frici, ajungi în locul ăla. Niciodată n-a știut cine e tatăl lui. El nu credea în căsătorie. Eu întotdeauna m-am visat în rochie, ca o prințesă. Nu l-am convins. Și nu-mi arăta sentimentele, nu-mi spunea absolut nimic. Mă ducea în vacanțe. Îmi zicea că se gândește la mine, dar nu înțelegeam. Americanii folosesc cuvintele astea foarte ușor: mi-e dor de tine, te iubesc. A fost foarte greu pentru mine să ne conectăm la chestia asta. E foarte greu să spui cuvântul ăla, trebuie să simți”, a recunoscut Alina Pușcău.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri