ana geoana
Divertisment

Ana Geoană și iubitul american au făcut petrecerea de logodnă la Palatul Mogoșoaia. / Foto: Instagram

Ana Geoană și soțul ei, Garett Cayton, primele imagini din luna de miere. Fiica lui Mircea Geoană s-a căsătorit la Veneția

A trecut mai bine de o săptămână de când Ana, fiica lui Mircea Geoană și a Mihaelei, s-a căsătorit cu Garrett Cayton, în cadrul unei ceremonii grandioase, care a avut loc la Veneția, iar acum ea și partenerul ei au plecat în luna de miere.

După ce s-au bucurat de o nuntă de poveste, care s-a desfășurat pe parcursul a trei zile și pentru care părinții mirelui ar fi plătit nu mai puțin de două milioane de dolari, Ana Geoană și Garrett Cayton au plecat în luna de miere.

Citește și: Cine e bărbatul cu care se mărită Ana, fiica lui Mircea Geoană. Tânăra a arătat divin la petrecerea de logodnă de la Palatul Mogoșoaia

Extrem de discreți cu viața lor personală, cei doi soți nu au dezvăluit unde au ales să se relaxeze după nuntă, însă au făcut publice imagini inedite. Astfel, în cadrul acestora ei pot fi văzuți în timp ce se plimbă prin deșert.

Ana Geoană, în luna de miere

Totodată, într-un filmuleț postat pe Insta Story, Ana apare în timp ce își sărută soțul pe obraz.

Ana Geoană, în luna de miere.jpg2

Ana Geoană trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii și activează ca nutriționistă holistică și coach pentru o viață sănătoasă. De cealaltă parte, soțul ei,Garrett Cayton, este cetățean american, nepotul unui milionar de origine poloneză, pe nume Jona Goldrich, iar familia lui ar fi recunoscută pentru acțiunile umanitare pe care le face în Statele Unite, potrivit Fanatik.

Citește și: O relație atipică! Fosta și actuala soție ale unui bărbat au devenit cele mai bune prietene și nucleul care a unit cele două familii

Mircea Geoană, mesaj emoționant pe rețelele sociale

Imaginile cu cei doi vin la scurt timp după ce Mircea Geoană a făcut publice câteva fotografii de la nunta fiicei lui, în dreptul cărora a scris un mesaj emoționant.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar.
Ana, parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta?
Suntem mândri de tine și Garrett și vă iubim la infinit!”, a fost mesajul lui.

”Casă de piatră!”, „Felicitări pentru miri și pentru părinți”, ”Să fie fericiți!”, „Casă de piatră și o viață lungă, fericită și binecuvântată”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Ana Maria, dezvăluiri despre relația lui Garret cu tatăl ei

Deși avea emoții legate de momentul întâlnirii dintre părinții ei și iubit, Ana a fost foarte fericită să observe că tatăl ei l-a acceptat repede pe Garrett, l-a ajutat să se integreze în familie și, mai mult, a ajuns să rezoneze foarte tare cu el și să aibă discuții despre o mulțime de subiecte, de la tenis și filme până la politică și tehnologie.

Citește și: O relație atipică! Fosta și actuala soție ale unui bărbat au devenit cele mai bune prietene și nucleul care a unit cele două familii

familia geoana
Ana, alături de fratele ei și de părinți, la petrecerea de logodnă. / Foto: Instagram

"Am fost puțin emoționată să îl prezint părinților mei, pentru că erau critici atunci când un băiat se afla în preajma mea. Totuși, întâlnirea a decurs mai bine decât mi-aș fi putut imagina. S-au cunoscut la New York, la două luni după ce ne-am împrietenit, la o Gală a Institutului Aspen. Imediat, tatăl meu și Garrett s-au înțeles foarte bine și m-au ignorat pentru tot restul serii. (zâmbește) Atunci am știut că am găsit un băiat foarte bun. Pentru mine e importantă armonia și întotdeauna mi-am imaginat că relația iubitului meu cu familia mea ar fi bine să fie una armonioasă. Am avut noroc să mi se întâmple așa cum mi-am dorit. Garrett și tatăl meu vorbesc despre orice, de la politică internațională și politică românească și americană, până la tenis, filme, noi tehnologii și industrii creative. Nu există momente plictisitoare în conversațiile dintre tatăl meu și Garrett. Uneori mă amuz, pentru că mă transform într-un observator și-mi place să urmăresc argumentațiile lor", a mai povestit fiice de 27 de ani a Mihaelei și a lui Mircea Geoană.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri