ana geoana, mircea geoana
Actualitate

Fiica lui Mircea Geoană s-a căsătorit cu un american. / Foto: Instagram

Ginerele american al lui Mircea Geoană aplică pentru cetățenia română. Părinții mirelui au plătit nunta: "Sunt mai înstăriți decât noi"

După ce acum câteva luni, Mircea Geoană și-a condus fiica la altar, acum, acesta a povestit că proaspătul său ginere, americanul Garrett Cayton își dorește să obțină cetățenia americană.

Ana, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, a îmbrăcat rochia de mireasă în luna august, în Veneția. Mirii și invitații au petrecut atunci trei zile și trei nopți, iar părinții mirelui s-au ocupat de toate costurile și ar fi scos din buzunar circa două milioane de dolari. În schimb, petrecerea de logodnă de la Palatul Mogoșoaia a fost acoperită de părinții miresei.

Citește și: Ana Geoană și soțul ei, Garett Cayton, primele imagini din luna de miere. Fiica lui Mircea Geoană s-a căsătorit la Veneția

Mircea Geoană, despre relația dintre fiica lui și americanul Garrett: "O iubește ca pe ochii din cap"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ana și Garrett trăiesc în SUA, acolo unde s-au și cunoscut, însă tatăl ei speră ca viața să-i aducă mai aproape de casă, în Europa. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Mircea Geoană a făcut câteva mărturisiri, inclusiv că fiica lui a mai avut un iubit cu care el nu a fost deloc de acord. În schimb, Garrett i-a intrat rapid la inimă.

„Ana a mai avut un prieten în facultate, care mie nu mi-a plăcut deloc. Eu sunt un om politicos, dar mi se părea că era un pic prea interesat băiatul, fals. I-am zis Anei și i-am zis și lui: Ana, cred că nu e ce trebuie. Și nu a fost ce trebuie. Când a venit cu actualul soț, cu Garrett Cayton, mi-a plăcut imediat de el, e un băiat foarte bun, o iubește ca pe ochii din cap. Și până la urmă știți care e treaba, dacă o iubește și știi că o să aibă grijă de ea, e tot ce contează, chiar dacă e la distanță. La Los Angeles s-au așezat, deocamdată. Sper să vină acasă, să vină în Europa. Vom vedea. (...) El învață românește, acum aplică pentru cetățenie. Știe toți regizorii de filme românești, și nu ca să îmi facă mie plăcere. Îi place fotbalul, abia aștept să îl aduc pe stadion", a povestit Geoană

Familia Geoană a organizat logodna de la Palatul Mogoșoaia, părinții ginerelui său, nunta din Veneția

ana geoana
Ana Geoană și iubitul american au făcut petrecerea de logodnă la Palatul Mogoșoaia. / Foto: Instagram

„Noi am organizat logodna anul trecut, am făcut-o aici, lângă București, s-a ocupat Mihaela. A ieșit o logodnă pe bune, românească. Am făcut noi logodna și părinții, care sunt mai înstăriți ca noi, au organizat o nuntă foarte frumoasă la Veneția. Americanii, străinii în general, sunt economicoși cu banii zi de zi, dar când e un eveniment mare nu se uită la bani. Ei au o afacere de familie în California. Ana și Garett au mers la aceeași facultate și s-au împrietenit în anul trei”, a mai declarat Mircea Geoană.

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană, nuntă ca-n povești la Veneția. Părinții mirelui ar fi plătit două milioane de dolari pentru eveniment

Cine este soțul Anei Geoană

Ana-Maria și Garrett sunt împreună de aproape șase ani. Locuiesc în Los Angeles. Cei doi s-au cunoscut pe când studiau la Universitatea din Pennsylvania, acolo unde Ana a urmat cursuri de comunicare și inginerie. Aceasta a absolvit și un institut de nutriție din New York și acum este deținătoarea unei afaceri despre sănătate holistică, după ce a lucrat ca asistentă a unui agent de talente și coordonator de business development la revista Variety.

"Ne-am cunoscut în primul an de facultate – eram în același grup extins de prieteni și am fost amici pentru primii trei ani de facultate. Apoi, în vara dintre anul trei și patru când eu făceam un stagiu în Los Angeles și el în New York, a venit pentru câteva zile în LA ca să își viziteze familia și în acele zile am petrecut mai mult timp împreună și ne-am apropiat mai mult ca prieteni. În ultima seară în LA ne-am dus la un spectacol de magie. Când s-a terminat spectacolul, m-a invitat pe scenă și a făcut un truc de magie pentru mine. În momentul acela eu m-am îndrăgostit de el, iar când am ajuns înapoi la facultate i-am propus să ieșim la masă într-o seară, doar noi doi. Am petrecut toată seara împreună și de atunci am fost nedespărțiți. Garrett se înțelege incredibil de bine cu ai mei. Este deja parte din familie. Vorbește pe Whatsapp în fiecare zi cu mama și cu tata, poate câteodată mai mult decât vorbesc eu cu ei. Iar ei îl adoră", povestea Ana Geoană, acum câteva luni, pentru life.ro.

Garrett Cayton provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut spitalelor. Acesta este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului, care și-a făcut averea din imobiliare. La rândul lui, și tatăl lui Garrett are o afacere de succes în domeniul tehnologiei audio.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri