anca dumitrescu digi24 3
Divertisment

Anca Dumitrescu, prezentatoare Digi 24: "Digimatinal este primul meu copil"

De 7 ani si jumatate, se trezeste la ora 4 dimineata pentru a le aduce telespectatorilor Digi24 primele stiri ale diminetii. Anca Dumitrescu recunoaste ca nu e un program usor, dar satisfactiile sunt pe masura. Ce face ea cand nu se afla la pupitrul stirilor si cu ce dezamagiri s-a confruntat in cariera ne-a marturisit in urmatorul interviu:

Anca, mai poti cu trezitul de dimineata? Cum s-a schimbat viata ta de cand ai inceput sa prezinti matinalul Digi24?

Alarma suna de 7 ani si jumatate la ora 4, dar asta nu inseamna nici ca m-am obisnuit cu trezitul acesta matinal, dar nici ca nu mai pot. Nu e un program usor si oboseala acumulata e destul de greu de "tratat", insa este un program care iti ofera timpul necesar pentru multe lucruri.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

E drept, daca esti genul de persoana care pierde noptile, e complicat sa traiesti cu asemenea program. Eu nu sunt asa. Nu pierdeam noptile nici inainte si cu atat mai mult nu imi permit sa o fac acum.

Digimatinal este primul meu copil si exact ca intr-o astfel de relatie ma simt: e greu, obositor, dar satisfactiile sunt pe masura. Culmea este ca programul acesta "draconic" uneori este mai potrivit nevoilor mele de cand am devenit mama. Doar un astfel de program imi permite sa am timp si pentru mine si pentru Matei, baietelul meu. El este si marea "schimbare" din acesti 7 ani.

Cum arata o zi de lucru din viata ta, de la desteptare si pana ajungi sa spui "noapte buna"?

La ora 4 ma trezesc, motiv pentru care ziua mea e mai lunga decat a altora :) Primul lucru pe care il fac este sa dau drumul la aparatul de cafea si sa imi pregatesc micul dejun. In drum spre redactie, ascult intotdeauna muzica si imi fac exercitiile de dictie si de incalzire a vocii.

Ajunsa in redactie, imi verific mail-ul, imi pregatesc invitatii din ziua respectiva, citesc sumarul si editez stiri din matinal.

Dupa emisiune de cele mai multe ori merg la cumparaturi si iau pranzul, merg in parc, la sala, la un masaj, ma pierd pe diferite stradute in cautarea celor mai frumoase locuri de fotografiat.

La ora 13 il iau pe Matei de la gradinita, mergem acasa si ne pregatim de somn. Dupa amiaza este program de familie pana la 22.30 cand imi pun din nou alarma sa sune.

Care a fost cea mai mare dezamagire a ta de cand esti implicata in acest domeniu?

Sunt dezamagita de cei care cred ca ne cunosc si considera ca pot spune orice despre noi doar pentru ca ne vad la televizor sau pentru ca au schimbat la un moment dat cateva cuvinte cu noi.

Dar cea mai mare bucurie/realizare?

Momente frumoase sunt cele in care telespectorii ne scriu ca ne urmaresc, mai ales atunci cand acestia se afla departe de granitele tarii. Aceasta este, de altfel, misiunea noastra: sa ii convingem pe oameni sa isi inceapa ziua, la o cafea, cu noi.

Ce femei de televiziune admiri?

Ela Craciun si Lavinia Petrea pentru ca sunt de 3 ori mame si reusesc sa imbine perfect acest lucru cu viata profesionala.

Ce calitati crezi ca ii trebuie unei persoane ca sa poata lucra intr-un astfel de domeniu?

Energie, talent actoricesc, dictie, ambitie.

Daca s-ar termina maine toata nebunia cu televiziunea, ce ai face? Care ar fi drumul tau?

Nebuniile frumoase nu se termina niciodata, poate doar se reinventeaza. Nu pot sa gandesc ipotetic despre lucruri care inca ma implinesc.

La ce te duce cu gandul cuvantul "roz"?

La contul de Instagram al colegei mele Iulia Ionescu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri