Prințul Harry și William
Divertisment

Prințul William se teme că dezvăluirile făcute de Harry i-ar ruina relația cu familia regală / Getty Images

Prințul William nu a putut mânca timp ce o săptămână înainte de publicarea interviului exploziv cu Harry și Oprah: „A fost distrus”

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au șocat pe toată lumea atunci când au publicat un interviu exploziv cu Oprah Winfrey. Ducii de Sussex au vrut să facă publică și versiunea lor în scandalul creat după plecarea din Marea Britanie, iar cel care a suferit cel mai mult a fost fratele lui Harry, prințul William. 

Harry și Meghan au decis să se mute în Montecito, California, și să renunțe la îndatoririle lor regale, pentru a le oferi o viață mai bună celor doi copii pe care îi au împreună, Archie și Lilibet. Decizia nu a fost pe placul membrilor regali, care au considerata acest gestul ca fiind unul de trădare, iscându-se un scandal uriaș. În timpul interviului cu Oprah, Harry i-a acuzat pe membrii regali de rasism, susținând că aceștia au fost îngrijorați de culoarea pielii fiului lui Archie. Meghan, pe de altă parte, a susținut că i-a fost interzis că vadă un specialist în timp ce se lupta cu probleme de sănătate mintală, dezvăluind că și-a dorit să se sinucidă în anumite momente.

Citește și: Cum a reacționat prințul William când Harry i-a spus că are o relație cu Meghan Markle. Kate Middleton a asistat la discuție

Prințul de Wales a fost extrem de îngrijorat atunci când s-a anunțat că fratele și cumnata sa vor oferi un interviu în care vor dezvălui lucruri neștiute din familia regală. Charlotte Griffiths, redactorul șef al publicației Mail on Sunday, a declarat că prințesa Kate a fost cea care a stat în spatele decizie palatului de a lua o poziție dură față de acuzațiile ducilor de Sussex, motivul fiind sănătatea soțului ei. 

„Ceea ce mi se pare destul de surprinzător, și mi s-a confirmat acest lucru din multe surse, este că, înainte de interviul cu Oprah, William a fost foarte îngrijorat și s-a simțit rău. Nu a mâncat timp de o săptămână și a devenit retras. Cu siguranță a vrut să se ascundă de tot. A locuit pentru o perioadă la o reședință regală singur.”, a declarat Griffiths pentru GB News, potrivit Mirror. „Tot ce a făcut Kate a fost să-i fie alături soțului ei. Kate a spus: „Trebuia să-l susțin și să-l protejez. A fost distrus”. Probabil acest lucru a făcut-o să fie atât de puternică.”

Citește și: Secretul relației dintre prințul William și Kate Middleton. Fostă jurnalistă: „I-a oferit tot ce nu au avut Charles și Diana”

După apariția interviului exploziv, regretată regină Elisabeta a II-a a emis o declarație în care a spus: „Întreaga familie este tristă să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele expuse, în special cea e rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate în considerare și vor fi abordate de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei foarte iubiți”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri