andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Andreea Marin a răbufnit. Ce spune vedeta despre relațiile toxice: „Voi, bărbații, credeți că o femeie e curtată doar de voi”

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV trăiește în prezent o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul alături de care și-a găsit echilibrul. Vedeta a trecut și prin două mariaje eșuate și nu se sfiește să le ofere femeilor care o urmăresc sfaturi despre relațiile toxice. 

Andreea consideră că femeile nu ar trebui să stea alături de un bărbat, dacă relația nu mai funcționează. Vedeta a răbufnit în cadrul unui interviu, fiind de părere că ambii parteneri se vor simți mai bine separați, în loc să tragă de o relație toxică. 

„Dacă nu îți e bine lângă un om, nu cred că trebuie să stai acolo, ancorat într-o relație care nu va merge niciodată. Când te-ai convins că ai făcut tot ce depinde de tine și că locul tău nu mai e acolo și nici locul celuilalt nu mai e lângă tine… E clar că niciunuia nu îi e bine când ceva scârțâie. Eu cred că doi oameni pot trăi frumos separați. Nu e nevoie să te chinui”, a spus Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

De asemenea, Andreea e de părere că orice femeie este curtată de mai mulți bărbați, însă atunci când sunt implicate într-o relație se focusează exclusiv pe persoana respectivă.

„Voi credeți, voi bărbații, că o femeie e curtată numai de voi. Să știți că toate femeile sunt curtate de mai mulți bărbați odată, numai că ele aleg din convingeri. Când avem ochi pentru un om, nu mai avem ochi pentru ceilalți”, a mai spus Andreea Marin.

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 15 kilograme, în trei luni

Are aproape 50 de ani, dar acest lucru nu a împiedicat-o să se reinventeze. Ultimele trei luni au fost cu adevărat provocatoare pentru Andreea Marin, căci a slăbit 15 kilograme cu ajutorul unui specialist.

Mândră de reușitele ei, Andreea Marin a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, în cadrul căreia a vorbit despre cum a reușit să topească 15 kilograme. Secretul? Nu este vorba despre o dietă drastică, ci despre un stil de viață.

Citește și: Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: "Nu mă iubeam pe mine"

„Am slăbit 15 kilograme în aproape 3 luni. Ca să ajung ca în liceu, mai am de dat jos doar 5 kilograme. În vacanță am dat jos un kilogram, deși am gustat tot ce mi-am dorit, dar cu cap. Am învățat să gătesc, am învățat că, dacă sunt pe fugă, trebuie să mă așez cu plăcere la masă, este o diferență. De regulă, luăm repede o farfurie, o punem pe masă, dar trebuie să-ți facă plăcere să stai la masă. Mi se pare atât de important să te așezi cu plăcere la masă,  nu prețuiam acest aspect. Am învățat să mă opresc puțin, să respir adânc. Poți mânca și pâine, dacă este fără gluten, cu maia.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, potrivit Spectacola. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri