andreea marin
Actualitate

Andreea Marin / Foto: Facebook

Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: "Nu mă iubeam pe mine"

Andreea Marin a povestit despre cum a învățat să accepte momentele bune, dar și mai puțin bune care au format-o și călit-o de-a lungul vieții. Principala lecție pe care a îmbrățișat-o este cea a iubirii de sine. Își acordă mai multă încredere și mai mută dragoste propriei persoane, ceea ce i-a adus echilibrul.

Într-o discuție cu cei de la click.ro, prezentatoarea tv a povestit și cum stă la capitolul intervenții estetice și a spus, categorică, de ce refuză să-și facă vreo operație de natură estetică la față sau la corp. Singurele lucruri la care apelează sunt tratamentele faciale.

"Îți spun din start că nu am operații. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un ten frumos. Desigur, și hrana își spune cuvântul, în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn", a declarat Andreea Marin despre operațiile estetice.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Andreea Marin iubește de șase ani, dar nu se grăbește să se mărite din nou: “Nu e o treabă care să țină neapărat oamenii legați”

La 48 de ani, vedeta se consideră o femeie împlinită și echilibrată, dar i-a luat ceva timp să ajungă la această "performanță": "Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat. Nu mai am ceva de demonstrat nimănui, simt, pur și simplu, că lucrurile se așază, că sunt în echilibru și este foarte important psihic, sufletește, corpul tău nu mai trebuie să alerge mereu. Adică, îți cunoști limitele, nu le forța, ca să nu ajungi la limita sănătății".

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

Andreea Marin nu se grăbește să se căsătorească din nou

andreea marin si iubitul
Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. / Foto: Instagram

Deși este într-o relație armonioasă de șase ani, cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, fosta "Zână a Surprizelor" nu se grăbește să ajungă din nou la altar. Îi este bine așa și a realizat că fericirea și noțiunea de familie nu stau într-un act.

"Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă", a spus Andreea Marin într-o discuție cu cei de la Antena Stars.

Despre împlinirea pe care o simte în relația cu Adrian Brâncoveanu, vedeta a declarat: "Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. Comunicarea e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară".

Citește și: Dovada că Andreea Marin se înțelege minunat cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică. Vedeta, surprinsă alături de tânăr și de fiica ei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri