Andreea Marin (7)
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Andreea Marin, gânduri profunde la împlinirea a 49 de ani: "Știu cine sunt, știu ce merit și ce îmi doresc de la viață"

Născută în prag de Crăciun, în 22 decembrie, Andreea Marin sărbătorește astăzi 49 de ani de viață. A celebrat cu o ședință foto specială și cu câteva rânduri așternute în fața prietenilor ei de pe rețelele sociale.

Experiența își spune cuvântul, iar anii scurși până acum și-au pus amprenta asupra a ceea ce este astăzi fosta prezentatoare tv. Matură, fericită și împlinită, aceasta privește cu înțelepciune spre viitor, dar poate întoarce și privirea spre trecutul care a format-o.

Citește și: Andreea Marin s-a pus serios pe slăbit după o vizită la medic. De ce a dat deja jos 16 kg: “Am aproape greutatea din liceu”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Sunt Capricorn și, la 49 de ani împliniți astăzi, știu să privesc mereu înainte, să urc și când e greu, să întorc privirea preț de o clipă de la calea mea doar ca să-ți spun, de fiecare dată cu alte cuvinte și fapte, că atunci când depinde de mine, si nu uita, când depinde de tine, nu există nu se poate! Și în cele mai multe momente din viață, nu există scuză sau “nu pot”, căci eu știu că depinde de noi, de voința noastră, de creativitatea minții noastre, de efortul investit în ceea ce vrem să împlinim.

Nu am timp și nici dorința să mă plâng prea mult când nu-mi iese ceva, pierd vreme și energie, mai bine le salvez pentru a gândi o altă rezolvare. Știu azi cine sunt, ce sunt în stare să imaginez și să duc la bun sfârșit, știu ce merit și ce îmi doresc de la viață și am învățat să mă prețuiesc, respectându-i și iubindu-i totodată pe cei din jur ce se dovedesc a fi Oameni. Sunt un aluat plămădit din dragoste, dăruire presărată cu sacrificii, bucuria de a atinge cerul cu mâna, dar și din cumpătare și credință. Am valori adânc înrădăcinate de la care nu mă abat, oricât de tentant ar părea să aleg uneori calea mai ușoară. Cine spune că viața e roz? Nu e pentru mine calea ce nu e complicată. Ca să am ce descurca, mie mi-a fost rezervat un labirint întortocheat. Pe care îl parcurg negreșit, până la capăt. Nu există nu se poate!" - a scris Andreea Marin în dreptul instantaneelor făcute în studioul fotografului Alex Gâlmeanu.

Citește și: Andreea Marin, reacție după ce Violeta a cântat cu tatăl ei la Sala Palatului: „Urmează tradiția familiei!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri