andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Andreea Marin s-a pus serios pe slăbit după o vizită la medic. De ce a dat deja jos 16 kg: "Am aproape greutatea din liceu"

Pe lângă faptul că este preocupată de felul în care arată, Andreea Marin pune pe primul loc sănătatea. Acum câteva luni, când a ajuns la un control medical cardiologic, pentru că începuse să se miște mai greu și să respire cu dificultate, fosta prezentatoare tv a primit o veste care a uimit-o inițial.

Nu avea probleme cu inima așa cum se temea, întrucât în familia ei au mai existat astfel de cazuri, ci, surpriză, cu greutatea. "Mi-a fost o rușine", a zis ea despre întâmplare. Medicul i-a spus că dificultățile pe care le resimțea aveau legătură cu kilogramele în plus. Andreea a fost sfătuită să dea jos 20 de kilograme și a reușit să scape deja de aproape toate.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

andreea marin (1)
Andreea Marin / Foto: Facebook

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, cea supranumită "Zâna Surprizelor" a spus că slăbitul a plecat de la o preocupare pentru sănătate.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am trei-patru kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine”, a declarat Andreea Marin la Pro Tv.

Ce a făcut Andreea Marin pentru a slăbi

Citește și: Andreea Marin, relaxare în costum de baie, pe marginea piscinei, în SUA. A dezvăluit ce face pentru a arăta atât de bine la 48 de ani

De curând, vedeta a și explicat ce a făcut pentru a slăbi. A renunțat la alimentele bogate în grăsimi și zahăr, dar și la prăjeli, fast food și sosuri. „Nu mănânc după șase seara, mănânc sănătos, fac proceduri corporale, asta în ultimele luni, pentru că atunci când slăbești mult, poți să dai într-o extremă care nu este benefică pentru corp sau pentru piele și fac și mișcare cam de două ori pe săptămână îmi iese, nu mai mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, spunea vedeta acum câteva săptămâni, într-o emisiune la Antena Stars.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?