Andreea Raicu
Divertisment

Andreea Raicu / Facebook

Andreea Raicu, declarații neașteptate în prag de Paște. Motivele pentru care nu este măritată și nu are copii: „Mă bucur de cine sunt!”

Despre viața sentimentală a Andreei Raicu s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum, înainte de Paște, fosta prezentatoare TV a rupt tăcerea și a dezvăluit care este motivul pentru care nu este măritată.

În cadrul unui articol publicat pe blog, Andreea Raicu a dezvăluit că prietenii și apropiații ei sunt chestionați frecvent cu privire la viața sentimentală ei sentimentală, iar acum a ales să spună de ce este singură.

Citește și: Andreea Raicu, sinceră despre goana după perfecțiune: “Devii ca o statuie și nimeni nu vrea să stea lângă una”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Pentru că așa am ales”, a scris vedeta pe blogul personal, detaliind ulterior: „Am o viață frumoasă pentru care am muncit enorm, și nu mă refer aici doar la business. Cred că e prima dată în viața mea când mă simt cu totul echilibrată, liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de ceea ce trăiesc, cu toate momentele bune sau mai puțin bune inerente în viață”, a mai spus ea.

Andreea Raicu nu exclude, însă, ideea de a avea o relație, însă își dorește ca aceasta să-i aducă un plus.

„Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plus valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul.

Sunt o femeie matură emoțional, asumată, care are tot ce își dorește. Nu văd niciun motiv pentru care să mă mulțumesc cu mai puțin de atât.

Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine că să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorință, și nu din nevoie sau gol interior”, a mai scris ea.

Printre altele, aceasta a mai vorbit și despre cât de greu este să fii singură.

„Poți fi dezorientată, poți simți că nu mai știi cine ești, ce vrei și pe ce cale să o apuci, mai ales dacă ai fost mult timp într-o relație. Dar crede-mă că e mult mai nesănătos pe termen lung să fii într-o relație aparent frumoasă, dar lipsită de onestitate, vulnerabilitate, siguranță, intimitate, iubire și mai ales conexiune”, a mai explicat ea.

Andreea Raicu a dezvăluit ce face pentru a se simți și arăta bine

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foarte atentă la ceea ce mănâncă și la nevoile corpului ei, Andreea Raicu a ales să scoată din alimentație mai multe produse care nu îi făceau bine, care au multe calorii și care pot strica și tenul.

Citește și: Andreea Raicu, apariție spectaculoasă pe plaje exotice. Vedeta arată mai bine ca niciodată

"În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez… Şi iarăşi foarte im­­portantă pentru mine, ca de altfel pentru toată lu­mea, este reîncărcarea bate­riilor. Practic, ceea ce în­cerc eu să fac este să nu pierd în nicio zi contactul cu mine însămi, să-mi îngrijesc trupul, dar şi su­fle­tul. (...) Iau unele su­plimente ali­mentare (de pildă, suplimente care susţin activi­ta­tea cerebrală, vitamina C, coenzima Q10 etc.), îmi modific unele obiceiuri de viaţă. De exemplu, mănânc mai multe grăsimi, pentru că gră­si­mile sunt extrem de nece­sa­re pentru activitatea cere­brală, dar şi pentru ferti­li­tate", povestea, recent, Andreea Raicu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri