'Maleficent - Mistress Of Evil' film photocall, Rome, Italy - 07 Oct 2019
Divertisment

Angelina Jolie. Profimedia

Angelina Jolie a pozat acoperită de albine și a dezvăluit că nu a făcut duș trei zile pentru fotografia perfectă

Angelina Jolie a pozat acoperită de albine, pentru revista National Geographic, cu ocazia Zilei Mondiale a Albinelor, pentru a atrage atenția asupra problemei dispariției acestora și a importanței pe care o au în viața noastră.

Actrița în vârstă de 45 de ani a declarat: „În aceste momente când toți oamenii sunt atât de îngrijorați și se simt copleșiți de vești proaste și de realitatea a tot ceea ce se prăbușește, aceasta este una pe care o putem gestiona. Cu siguranță putem să intervenim cu toții și să ne facem treaba".

„Nu cred că oamenii știu ce pagube produc. Mulți încearcă doar să supraviețuiască zilei”, a explicat ea. „Vor să facă bine. Nu vor să fie distructivi. Nu știu ce lucru să cumpere. Nu știu ce lucru să folosească. Așa că vreau să ajut să fie cât mai simplu pentru toată lumea, pentru că am nevoie de asta”. „Am șase copii și se întâmplă multe, nu știu cum să fiu  „perfectă”. Așadar, ne putem ajuta reciproc să spunem: „Aceasta este o cale de urmat, simplă și este ceva ce puteți face cu copiii voștri”, a adăugat starul din The Turist.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Angelina a stat tip de 18 minute nemișcată, acoperită de albine italiene, într-o încăpere în care toată lumea purta costume speciale de protecție. Au fost aplicați feromoni speciali pe corpul Angelinei, acolo unde s-a dorit să se adune albinele. În sală a fost mereu în specialist în domeniu.

„Nu am avut voie să fac duș cu trei zile înainte. Mi-au spus că dacă port toate aceste parfumuri, de la șampon, gel de duș, albina nu știe ce ești.” 

Jolie a mai povestit că „a fost una care mi-a intrat sub rochie tot timpul. Parcă eram într-o comedie veche”. „A rămas acolo tot timpul cât am filmat, apoi când au fost îndepărtate toate albinele de pe mine, mi-am ridicat fusta și a zburat”.

Potrivit National Geographic, Jolie — o prietenă veche a albinelor — a decis „că vrea să facă un portret în care să apară acoperită cu albine” pentru a marca Ziua Mondială a Albinelor, dar și pentru inițiativa Women for Bees, susținută de UNESCO și un brand celebru de cosmetice, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la dispariția albinelor, dar și pentru a susține femeile apicultor. 

„M-am simțit foarte onorată și foarte norocoasă pentru această experiența”, a declarat la final Angelina.

Vezi și:

Meghan Markle a vrut să se sinucidă când era însărcinată cu Archie. Noi dezvăluiri despre momentele critice prin care a trecut

 

 

Etichete: angelina jolie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri