Meghan Markle si printul Harry
Actualitate

Meghan și Harry, în timpul interviului acordat lui Oprah / Foto: Profimedia

Meghan Markle a vrut să se sinucidă când era însărcinată cu Archie. Noi dezvăluiri despre momentele critice prin care a trecut

În cadrul documentarului despre sănătate mintală, realizat în colaborare cu Oprah, prințul Harry a vorbit, printre altele și despre gândurile sinucigașe ale soției sale, Meghan Markle.

Ducele de Sussex a povestit că fosta actrița i-a mărturisit, în drum spre un eveniment important din ianuarie 2019, pe când era însărcinată în șase luni cu primul copil al cuplului, Archie, cât de rău se simțea psihic și că era gata să-și ia viața. Acel moment i-a adus lui Harry aminte de drama prin care a trecut când avea doar 13 ani și a fost nevoit să treacă prin tragedia morții mamei lui.

Citește și: Prințul Harry, un nou atac virulent la adresa Casei Regale. Își acuză familia de neglijență și pe Charles că l-a făcut să sufere

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

„Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și pună capăt vieții”, adăugând că ulterior aceasta s-a decis să nu facă acest pas, deoarece nu voia ca Harry să piardă o altă femeie din viața lui.

Prințul Harry: "Istoria se repetă"

"Istoria se repetă", i-a spus Harry lui Oprah în cadrul discuției. "Mama mea a fost urmărită până la moarte, în timp ce avea o relație cu cineva care nu era alb. Și acum uite ce s-a întâmplat. Și totul revine la aceiași oameni, același model de afaceri, aceeași industrie" a spus el.

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri