angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie a început să apară din nou pe covorul roșu. / Foto: Profimedia

Angelina Jolie, ca o adevărată zeiță la premiera Eternals, din Roma. Actrița a apărut de mână cu fiicele Shiloh și Zahara

Angelina Jolie pare decisă să arate lumii întregi ce relație bună are cu copiii ei. După ce a apărut cu cinci dintre ei la premiera din SUA a a filmului "Eternals", nici la Festivalul de Film de la Roma nu a mers singură. Frumoasa actriță a fost însoțită de fiicele Shiloh și Zahara, care au strălucit alături de ea.

Angelina Jolie

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să fie băiat, apariție rară. Adolescenta are părul lung și a îmbrăcat o rochie midi

Angelina Jolie a avut o apariție ca în zilele bune la premiera din Roma a celui mai nou film al ei, "Eternals". Aceasta a îmbrăcat o rochie argintie, lungă până în pământ, fără bretele și strânsă pe trup, care i-a pus în valoare silueta ca trasă prin inel și a făcut-o să pară o adevărată zeiță. Părul a fost lăsat pe spate, pentru a-i lăsa la vedere gâtul și umerii.

Angelina Jolie și fiicele Shiloh și Zahara, un trio stilat

angelina jolie, cu fiicele zahara si shiloh
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Actrița de 46 de ani a apărut de mână cu două dintre fiicele sale. Zahara a îmbrăcat o rochie vintage, albă, cu detalii aurii, de inspirație grecească, în timp ce Shiloh a optat pentru o ținută mai simplă: o rochie scurtă, în A, neagră, pe care a scos-o din anoniumat cu o pereche de încălțări sport viu colorate. De remarcat că adolescenta de 15 ani a purtat un machiaj asemănător cu al mamei sale, ce i-a evidențiat frumoasele trăsături moștenite atât de la Angelina, cât și de la Brad Pitt. Este pentru a doua oară când apare în rochie în public, după ce în urmă cu ceva timp Shiloh spunea că-și dorește să devină băiat.

angelina jolie, cu fiicele zahara si shiloh
Angelina Jolie le-a avut alături pe fiicele Zahara și Shiloh la premiera Eternals / Foto: Profimedia

Citește și: De ce au ales Angelina Jolie și Brad Pitt numele Shiloh pentru prima lor născută. Dezvăluirea emoționantă

Cele trei au fost atracția serii, legătura lor fiind vizibilă pentru toți cei de la eveniment. Au pășit cu încredere pe covorul roșu, au comunicat și au râs, nedându-și drumul la mâini nicio clipă în timpul defilării în fața fotografilor. Doar când Angelina a pozat alături de colegi, adolescentele s-au retras și și-au lăsat mama să strălucească.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri