Angelina Jolie și Ellen Pompeo
Divertisment

Angelina Jolie și Ellen Pompeo

Angelina Jolie, întruchiparea eleganței pe străzile din Beverly Hills, alături de prietena sa Ellen Pompeo, starul din Grey's Anatomy

Șic, elegante și rafinate. Angelina Jolie și Ellen Pompeo au cucerit privirile trecătorilor din Beverly Hills, în ținutele lor „classy”, săptămâna aceasta, când au ieșit să ia cina la restaurantul italian E Baldi.

Actrița din „Maleficent”, în vârstă de 45 de ani, a optat pentru o rochi midi albă, elegantă, accesorizată cu o curea în talie. La rândul ei, vedeta din Grey's Anatomy a arătat chic într-o salopetă neagră, cu paltonul pe umeri.

Ambele actrițe au fost însoțite de câțiva dintre copiii lor care păreau că se distrează fantastic alături de cele două.

Angelina are șase copii pentru a căror custodie se luptă cu Brad Pitt, într-un proces lung și costisitor. Acum, starul din „The Turist” locuiește cu fiicele și fii ei, în Los Feliz, California. 

Ellen are două fete și un băiat, cu soțul ei, producătorul muzical Chris Ivery.

Recent, Ellen a vorbit despre cum se va încheia serialul Grey's Anatomy, declarând pentru CBS Sunday Morning: „Nu știu. Sincer, nu am decis încă. Încercăm să ne dăm seama care e cea mai bună variantă. Ce poveste vom spune. Cum vom încheia acest show de succes? Vreau să mă asigur că vom face exact ce trebuie cu acest personaj, cu această producție, pentru ca fanii să fie mulțumiți”.

Ellen joacă rolul Meredith Grey de 17 sezoane. Serialul a avut premiera în 2005.

Îți recomandăm și:

Ce încălțăminte se poartă în primăvara și vara lui 2021. Principalele tendințe, direct de pe marile podiumuri de modă

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri