tendinte incaltaminte primavara vara 2021
Moda

Ce încălțăminte se poartă în primăvara și vara lui 2021. Principalele tendințe, direct de pe marile podiumuri de modă

Este momentul să începi să îți pui la punct garderoba pentru sezonul cald și nu trebuie să neglijezi încălțămintea. Dacă ești interesata ce încălțăminte se poartă în primăvara și vara lui 2021, află că saboții pe care îi purtăm în anii ’90 revin în forță! Iată care sunt principalele tendințe în materie de încălțăminte în primăvara și vara lui 2021:

Ce încălțăminte se poartă în primăvara și vara lui 2021. Principalele tendințe:

1. Saboții

Ce bine era dacă mai păstram saboții cu care făceam senzație prin anii ’90! Pentru că aceștia revin în trend și practic sunt cea mai cool piesă de primăvara asta! Marii designeri i-au readus pe catwalk, iar acum orice fashionistă își dorește o pereche.

Ce încălțăminte se poartă în primăvara și vara lui 2021. Principalele tendințe

VEZI SI: Ce se poartă în primăvara 2021 în materie de accesorii: ce genti și încălțări sunt în trend

2. Papucii “pufoși” din lâniță sau blăniță

În primăvara/vara 2021 se pune mare accent pe comoditate, așa că papucii nu se mai poarta doar în casă, ci își găsesc un loc și în steet fashion. Dar nu orice fel de papuci, ci fix cei care ne duc cu gândul la statul în casă – fluffy :) Pufoși și călduroși.

3. Încălțările cu lanțuri

Dacă vrei să îți… accesorizezi și mai mult accesoriile, atunci cu siguranță te vei îndrăgosti de încălțările cu lanțuri! Victoria Beckham le-a adus în show-urile sale de modă, iar acum fac senzație printre fashioniste.

4. Platformele

Dacă tot vorbeam de “come-back-uri” din anii ’90, iată că și platformele și-au găsit un loc în tendințele în materie de încălțăminte de anul asta.

5. Flip-flops / șlapii

Șlapii nu mai sunt doar pentru plajă! Marii designer i-au adus pe podiumurile de modă, iar acum sunt mai stylish ca oricand. Așa că vara asta, nu uita să îți cumperi o pereche fancy de flip flops, pe care îi poți purta cu o rochiță lejeră de vară sau pantaloni scurți.

Vezi si: Cum arată rochia de 1900 de euro pe care Gucci a creat-o pentru bărbați

6. Sneakerșii

Dacă tot mergem pe comoditate, sneakerșii nu au cum să lipsească din trendurile de încălțăminte din primăvara/vara asta.

7. Încălțările cu toc mic și subțire

Americanii le spun “kitten heels”, adică tocuri-pisicuță. Sunt feminine și elegante, așa că sunt perfecte pentru mers la birou sau la cocktail -party.

8. Balerinii

Balerinii sunt de bază și primăvara asta, așa că poartă-i cu încredere!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri