VEDETE FOARTE SLABE
Divertisment

Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

Deși “size zero” a fost întotdeauna o măsură apreciată în lumea showbizului, uneori vedetele își îngrijorează fanii cu slăbirile lor dramatice. Tara Reid, Celine Dion sau Angelina Jolie sunt doar câteva dintre vedetele internaționale care și-au speriat fanii de-a lungul timpului cu siluetele lor exagerat de slabe.

VEZI SI: Cura de îngrășare – ce să mănânci sănătos ca să te îngrași

Vedete care și-au îngrijorat fanii cu siluetele mult prea supple

Tara Reid

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Tara Reid făcea furori cu formele ei voluptoase în American Pie. Apoi, vedeta a intrat într-un con de umbră și a ajuns pe paginile tabloidelor doar cu aspecte scandaloase din viața ei – operațiile estetice, problemele cu alcoolul, vreun nou iubit și silueta exagerat de slabă.

Reid, în vârstă de 44 de ani, a recunoscut că în trecut și-a distrus abdomenul după o operație de liposuctie pe care o regretă și în ziua de azi.

"Deși eram slabă, mi-am făcut o liposuctie pentru că îmi doream un abdomen cu pătratele. Aveam o formă frumoasă a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat și s-a lăsat", a spus actrița.

Tara Reid a negat în mai multe rânduri că este anorexică. “Sunt doar o femeie scundă, care are oasele proeminente. Mănânc! Dacă vă deranjează că sunt slabă, aia e!”, spunea ea mai demult.

VEZI SI: “Păpușica” anilor 2000 și-a revenit după o perioadă tulburătoare. Cum a fost surprinsă de paparazzi Heather Locklear

Angelina Jolie

Acum poate ne-am obișnuit cu silueta silfidă a Angelinei Jolie, însă fanii ei suspină și acum după formele sexy ale vedetei din urma cu 15 ani. Apropiați ai vedetei au spus că își fac griji pentru ea după ce vedeta ajunsese să cântărească un pic peste 40 de kilograme. În prezent nimănui nu i se mai pare neobișnuit să o vadă pe Angelina “size zero”.

Celine Dion

Cântăreața canadiană a fost întotdeauna slabă, însă în ultimii ani silueta ei parcă este și mai firavă decât de obicei. Celine Dion le-a raspus fanilor. "Exista ceva greșit în legătură cu corpul meu? Fac balet. Fac stretching și exerciții pentru că îmi ajută mintea, corpul și sufletul. Când aveam 12 ani, fața mea era rotunjoară, pentru că ai mai multă grăsime când ești tânăr, dar altfel- dintotdeauna am fost slabă", a spus ea.

Vedeta mărturisește că nu este deranjată de critici: "Rămân cu ceea ce este pozitiv și las în spate ceea ce e negativ. Trebuie să mă concentrez pe ceea ce este potrivit pentru mine, pe felul în care eu mă simt. Nu poți să fii pe placul tuturor".

VEZI SI: Angelina Jolie, apariție rară alături de fiica sa cea mare. În copilărie, Shiloh voia să fie băiat și cerea să i se spună John

Denise Richards

Fosta soție a lui Charlie Sheen a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din industria cinematografică, însă atunci când a apărut în public super slabă și-a șocat cu adevărat fanii. Între timp, a mai pus câteva kg, însă tot size zero a rămas.

VEZI SI: Instagram versus realitate. Cum arată divele de la Hollywood în costum de baie, fără Photoshop

Tori Spelling

Fosta actriță din Beverly Hills ajunsese la un moment dat numai piele și os. Actrița a dat vina pe gripa porcină, durerile de cap și problemele cu stomacul pe care le-a avut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri