"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals
Divertisment

Photo by Anthony Harvey/Getty Images

Angelina Jolie, sfaturi pentru femeile care trăiesc lângă un partener agresiv: ”Vorbește cu cineva. Găsește aliați, ai grijă de tine!”!

Dacă cele mai multe persoane așteaptă cu nerăbdare perioada sărbătorilor de iarnă, când vor petrece timp cu cei dragi și se vor relaxa, altele trec prin momente greu de imaginat, iar Angelina Jolie le-a oferit câteva sfaturi pentru a depăși această perioadă.

Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, s-a implicat în numeroase proiecte umanitare și sociale, între care cauza refugiaţilor, conservarea naturii, dreptul la educaţie şi drepturile femeilor. Astfel, cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, ea le-a oferit femeilor care trăiesc lângă un partener ori soț violent câteva sfaturi pentru a trece mai ușor această perioadă, când numărul actelor de violență domestică crește.

Citește și: Brad Pitt a descărcat ore în sir alimente dintr-un camion și le-a împărțit nevoiașilor! Nimeni nu a știut cine e

”Vorbește cu cineva. Găsește aliați. Rămâi conectată în caz de urgență. Spre exemplu, poți seta un cuvânt de cod cu un prieten ori cu un membru din familie, căruia îi poți spune atunci când ești în pericol. E trist s-o spun, însă trebuie să fii conștientă că nu toți prietenii ori toți membrii familiei vor crede ceea ce le spui și te vor susține. De multe ori, străinii sunt cei care te vor ajuta. Sau alte victime.”, a declarat Angelina Jolie, potrivit People.

”Doar tu știi în ce pericol te afli și până nu vei găsi suport în exterior, s-ar putea să te simți singură. Ai grijă de tine”, a mai adăugat actrița.

Cine este Angelina Jolie

Angelina Jolie, născută pe 4 iunie 1975, este o actriţă şi regizoare americană, câştigătoare a unui premiu Oscar şi trei Globuri de Aur. A fost actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, potrivit revistei Forbes, în 2009, 2011 şi 2014. De asemenea, a fost numită ”cea mai frumoasă femeie din lume” de reviste precum Vogue, People şi Vanity Fair, iar alte publicaţii, ca Esquire, FHM şi Empire au numit-o ”cea mai sexy femeie în viaţă”.

Citește și: Angelina Jolie, apariție neașteptată pe străzile din Los Angeles. Cum a fost surprinsă actrița alături de fiica ei

După divorţurile de actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton, Angelina Jolie s-a căsătorit cu actorul Brad Pitt, în august 2014, într-o ceremonie organizată pe domeniul castelului Miraval, reşedinţa pe care cuplul o deţine în sudul Franţei. Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 - şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în septembrie 2016.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri