"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals
Divertisment

Angelina Jolie

Angelina Jolie, apariție neașteptată pe străzile din Los Angeles. Cum a fost surprinsă actrița alături de fiica ei

Discuțiile tensionate dintre Brad Pitt și Angelina Jolie sunt departe de a se fi încheiat, mai ales acum, când cei doi încearcă să stabilească cum își vor petrece copiii lor Crăciunul. Între timp, însă, actrița pare să se dedice în totalitate acestora, ea fiind surprinsă cu fiica ei cea mică la o cafenea.

Angelina Jolie a reușit să surprindă cu ultima apariție. Ea a fost fotografiată alături de fiica ei, Vivienne, pe străzile din Los Angeles.

Citește și: Ultimele informații despre divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actrița pierde încă o bătălie în fața fostului soț

Actrița în vârstă de 45 de ani a fost surprinsă în timp ce prăsea o cafenea alături de fiica ei, Vivienne, fiind însoțite de un bodyguard. Ambele au impresionat, însă, prin ținutele casual pe care le purtau.

Dacă Angelina Jolie purta o rochie lungă, peste care a asortat un cardigan, fiica ei, Vivienne, a ales să îmbrace niște pantaloni scurți și un tricou. Evident, ambele și-au completat ținutele cu o mască de protecție împotriva coronavirului, care este obligatorie în Los Angeles, în toate spațiile publice.

Angelina Jolie și Brad Pitt, o nouă discuție tensionată

Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat că s-au despărțit în 2016, iar de atunci duc o luptă extrem de dificilă. Iar acum, ultimul subiect dezbătut de cei doi foști soți este modul în care copiii lor își vor petrece Crăciunul. Potrivit unei surse citate de Us Weekly, judecătorul care urmează să stabilească acest lucru pare a fi de acord cu propunerea fostului cuplu ca Brad Pitt să își vadă copiii de Crăciun, iar aceștia să îți petreacă seara în casa actorului.

Citește și: Nașa Angelinei Jolie știe cum se va încheia războiul dintre Brad Pitt și fosta lui soție. Dezvăluirile lui Jacqueline Bisset

Actrița a mărturisit, însă, de curând, care a fost motivul pentru care s-a despărțit de Brad Pitt: ”M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Și în continuare mă concentrez pe vindecarea lor!”, a spus aceasta, precizând, de asemenea, că numeroasele speculații apărute în presă i-au afectat pe copii: ”Unii au profitat de tăcerea mea și copiii au văzut numeroase minciuni despre ei în presă, dar le reamintesc mereu că ei cunosc care este adevărul. De fapt, ei sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici”, a mai adăugat actrița.

Brad Pitt și Angelina Jolie, despărțiți din 2016

Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat în 2016 că se despart. Cei doi nu au finalizat nici până acum divorțul, întrucât nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește împărțirea bunurilor, a averii acumulate pe durata căsătoriei și custodia copiilor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri