Divertisment

sursă foto: Profimedia

Angelina Jolie vorbește despre viața ei sentimentală, la cinci ani după divorțul de Brad Pitt: "Sunt singură de mult timp"

Angelina Jolie este singură de cinci ani și, în ciuda faptului este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, viața sa amoroasă pare fi luat o pauză de la divorțul de Brad Pitt.

Invitată în cadrul show-ului Daily Pop, actrița, în vârstă de 45 de ani a vorbit despre viață sa sentimentală, dar și despre rolul de mamă, care îi ocupă tot timpul. Angelina Jolie a recunoscut este singură de o perioada destul de mare de timp, însă nu prevede schimbări pe plan sentimental, întrucât se declară extrem de pretențioasă în ceea ce privește pretendenţii.

"Probabil că am o listă foarte lungă de " aşa nu". Sunt singură de mult timp.", a glumit Jolie.

Citeşte şi: La 46 de ani, e în cea mai bună formă a vieții sale! Eva Longoria și-a arătat abdomenul cu pătrățele și picioarele tonifiate

Întrebată despre familia sa și relaţia cu cei șase copii pe care îi are cu Brad Pitt: Maddox (19), Zahara (16), Pax (17), Vivienne (12), Shiloh (14) și Knox (12), actrița a mărturisit se simte binecuvântată fie mama lor.

Angelina Jolie

"Am șase copii foarte capabili. Bineînțeles că te trezești și ai impresia că trebuie să te asiguri că sunt bine. Trebuie să mă asigur că sunt bine mental, dar sincer cred că acum câțiva ani s-a schimbat acest lucru și ei gândesc: „Trebuie să mă asigur că mama este bine”.

Citeşte şi: Angelina Jolie și Brad Pitt, cel mai costisitor divorț de la Hollywood. Sumele pe care le-au plătit pentru cheltuieli de judecată

Relația dintre Angelina și cei șase copii a fost mereu un exemplu de relație pe care părinții ar trebui o aibă cu copii lor, vedeta dedicându-și mare parte din timp creșterii acestora, în ciuda programului încărcat. Iar acest lucru se reflectă în relația strânsă pe care o au unii cu alții.

"Suntem o echipă, așa că sunt foarte, foarte norocoasă. Sunt întotdeauna cea care își face griji, dar nu-mi fac griji pentru ei. Sunt oameni mișto." a adăugat Jolie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri