Eva Longoria
Divertisment

Eva Longoria, mereu frumoasă / Foto: Profimedia

La 46 de ani, e în cea mai bună formă a vieții sale! Eva Longoria și-a arătat abdomenul cu pătrățele și picioarele tonifiate

Cu mult sport și determinare, Eva Longoria a ajuns ca la 46 de ani să se poată lăuda cu cea mai bună formă fizică a vieții sale. Mereu plină de senzualitate, bruneta din serialul "Neveste disperate" pare acum mai sigură pe ea ca oricând.

De când i s-a împlinit visul și a născut primul copil, la 43 de ani, Eva a devenit și mai perseverentă. Miniona vedetă arată de milioane în costum de baie, la trei ani de la nașterea lui Santiago, după ce s-a apucat de sport la modul cel mai serios.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Jesse Mecalfe. Imaginea făcută publică de actor i-a stârnit pe fani: ”Seamănă perfect cu Eva Longoria!”

Abdomenul cu pătrățele, brațele sculptate și picioarele tonifiate o fac pe Eva să arate cel puțin la fel de bine ca seducătorul său personaj din "Neveste disperate", Gabrielle Solis, cunoscută pentru farmecul cu care cucerea orice bărbat. Recent, actrița a pus pe Instagram două imagini: una într-un costum de baie roșu și o alta, o captură din serialul care a făcut-o celebră, îmbrăcată într-o rochie de cocktail în aceeași culoare, cu descrierea: "Chiar și după 20 de ani, știe că roșu este culoarea ei".

Citește și: Burtica proeminentă a lui Meghan Markle, “vedeta” celei mai recente apariții tv. Senină și strălucitoare, ducesa a fost toată un zâmbet

Eva-Longoria-Neveste-disperate

Eva Longoria a profitat de pauzele de la filmări și evenimente pentru a petrece mai mult timp cu soțul și fiul lor, dar nu a lenevit pe canapea, ci a făcut mult sport și a făcut o adevărată paradă a costumelor de baie pentru a-și arăta atuurile. Multe dintre imagini au ajuns pe Instagramul vedetei, spre bucuria fanilor, care o răsplătesc mereu cu laude și felicitări.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri