Vogue editor Anna Wintour attends Vera Wang SS20 fashion show during New York Fashion Week on September 10, 2019 in New York City.
Divertisment

Vogue editor Anna Wintour attends Vera Wang SS20 fashion show during New York Fashion Week on September 10, 2019 in New York City. Pictured: Anna Wintour,Image: 470175312, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no

Anna Wintour și Shelby Bryan s-au despărțit după 16 ani de căsnicie. Bărbatul și-a părăsit fosta soție ca să fie cu editorul Vogue

Anna Wintour, editorul șef al revistei Vogue și soțul ei, Shelby Bryan, s-au despărțit după 16 ani de căsnicie.

Această veste vine, însă, după mai mulți ani în care s-a vorbit despre faptul că relația dintre cei doi s-a răcit. Primele zvonuri au apărut în 2013, iar de-a lungul anilor, cei doi au fost văzuți rareori în public.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Anna Wintour, în vârstă de 70 de ani și Shelby Bryan, om de afaceri din Texas, în vârstă de 74 de ani, au început să se întâlnească în 1999, iar povestea lor de iubire a fost în centrul atenției, întrucât el și-a părăsit nevasta pentru a fi cu Wintour.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Blake Lively, actrita eleganta, dar cu mult sex-appeal. Invata de la ea cum sa te imbarci cu stil

Și Anna Wintour trecuse la momentul acela printr-un divorț, ea separându-se de partenerul ei, phiatrul David Shaffer, alături de care are doi copii.

Wintour și Bryan s-au căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc în 2004.

Reprezentanții Annei Wintour au refuzat să comenteze această informații.

Ba mai mult, odată cu apariția acestei informații au apărut zvonuri potrivit cărora Bryan s-a întors la fosta lui soție, Katherine, pe care a părăsit-o în urmă cu 20 de ani. O sursă apropiată celor doi a infirmat, însă, aceste zvonuri.

”Katherine și Shelby au copii împreună și sunt prieteni. Asta-i tot.”, a declarat o sursă, potrivit Daily Mail.

Citește și: Met Gala. Cele mai spectaculoase si memorabile tinute din toate timpurile

Cei doi nu au copii împreună, însă amândoi sunt părinți din căsniciile anterioare. Wintour are un băiat, Charles, în vârstă de 35 de ani și o fiică, Bea, de 33 de ani. Ea a fost căsătorită cu David Shaffer din 1984 până în 1999.

Cine este Anna Wintour

Anna Wintour, care s-a născut la Londra, având un tată britanic și o mama americană, a fost în trecut editor al revistei British Vogue, înainte de a se mută în Statele Unite și de a deveni editor-șef al versiunii americane a acestei publicații, în anul 1988. A reușit să transforme American Vogue în una dintre cele mai importante publicații din lume din industria modei, grație unui stil de micromanagement extrem de exigent, care i-a adus porecla de "Nuclear Wintour"-("Wintour cea nucleară").

Potrivit presei internaționale, Anna Wintour a fost sursă principala de inspirație a personajului Miranda - interpretat de Meryl Streep - în filmul "Diavolul de îmbracă de la Pradă/ The Devil Wears Pradă", ce a avut la baza cartea omonimă scrisă de una dintre fostele asistente ale sale, Lauren Weisberger. În 2012, Anna Wintour a devenit director artistic al grupului editorial Conde Nast.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri